Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


A1 oefent nuttig

’Gehoord langs de lijn: ”Oefent A1 vandaag tegen de Musschen?’ ”Neen, tegen Zwaluwen, maar de Gier is terug”.
A1 oefende tegen een ploeg die in de Hoofdklasse uitkomt. En van meet af aan kon Flakkee zijn borst nat maken. Al na 20 seconden de eerste kans van de bezoekers. Met veel beweging en in een hoog tempo wist Zwaluwen zijn wil op te leggen.
Op het middenveld waren ze heer en meester, de voorwaartsen wisten echter niet tot scoren te komen. Flakkee moest het van een spaarzame aanval hebben met kansen voor Frank Hordijk en een afgekeurde goal na een handsbal van Tim Serraarens. Halverwege de eerste helft opende Zwaluwen volledig terecht de score. Vanaf de keeper lag de bal in drie balcontacten achter de verbouwereerde keeper van Dam. De Zwaluwen keeper pakte vervolgens sierlijk een goedgenomen vrije bal klemvast.
Na de rust was daar het weerzien met de lang geblesseerde Sander de Boed die met zijn snelheid en combinatievermogen voor dreiging zorgde. Flakkee was aan het hogere tempo gewend en ging vervolgens goed meevoetballen. Toch was het in 60e minuut het team van de bevlogen coach die de 2-0 aantekende. Tien minuten voor tijd wist Flakkee de aansluitingstreffer te scoren. Goed doorgaan op de rand van de zestien van Frank Hordijk gaf Nicolas Fernandez de mogelijkheid om gevoelvol vanaf de achterlijn voor te zetten en het eindstation, Tim Serraarens, rondde wederom met zijn hoofd af (1-2). Flakkee A1 kreeg de mogelijkheid om de gelijkmaker te scoren maar wist het net niet te vinden. Ook Sjoerd de Gier kon na zijn hamstringblessure zijn eerste minuten maken. De ”onpartijdige” trok de hoofdrol in een verder faire wedstrijd naar zich toe. Mees Vroege werd op het middenveld gevloerd en dat leverde Nick Rutten direct rood op en vanwege aanmerkingen op de leiding kon ook een ploeggenoot direct inrukken. Een waar slotoffensief van Flakkee A1 bleef uit en in de slotseconde wist Zwaluwen de zege veilig te stellen (1-3). Complimenten voor beide ploegen die met open vizier de strijd aangingen.