Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Adviesgroep De Vogel wordt jeugdsponsor van MSV & AV Flakkee

MSV & AV Flakkee en Adviesgroep De Vogel gaan een nieuwe sponsorovereenkomst aan. Onderdeel van deze overeenkomst is om een leuke activiteit te organiseren voor de jeugd in de regio.

Directeur Jan Peter Robijn: “Als bedrijf zijn wij actief en betrokken bij veel verenigingen op Goeree-Overflakkee. Wij helpen deze verenigingen en haar vrijwilligers graag met een bijdrage om activiteiten te kunnen organiseren. Een voorbeeld hiervan zijn activiteiten waarbij de jeugd in de regio wordt gestimuleerd om in beweging te komen. Wij hebben hier samen met MSV & AV Flakkee een paar mooie ideeën over. Wij ondersteunen de jeugdactiviteiten van de vereniging van harte en verbinden ons als jeugdsponsor aan MSV & AV Flakkee”.

Voorzitter Bert Zwanenburg is blij met deze ondersteuning : “Met Adviesgroep De Vogel gaan we bekijken hoe we iedereen die geïnteresseerd is om samen met vriendjes en vriendinnetjes mee te doen aan een leuke activiteit op en rondom ons complex, hiervoor enthousiast kunnen maken en op deze manier kennis kunnen laten maken met groepsactiviteiten. Dat betekent dat niet-leden of kinderen die nog nooit lid zijn geweest van een sportclub, van harte welkom zijn. Er liggen een paar ideeën op de tekentafel, die nog verder dienen te worden uitgewerkt, maar we streven ernaar om na de zomervakantie te gaan starten.” Nadere informatie zal er dus nog volgen.