Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Ballenactie weer van start

Puma bal geel
Vanaf afgelopen weekend is de ballenactie weer begonnen. Door alle pupillen van onze voetbalvereniging is er een mooie bal te verdienen. Wanneer zij een vriendje, vriendinnetje, klasgenootje enzovoorts aandragen als nieuw lid dan krijgen zij beiden zo’n mooie bal. Daarnaast mogen de kinderen met hun broertjes en/of zusjes ook nog eens gratis pannenkoeken gaan eten bij ’t Majoortje te Middelharnis.

Natuurlijk mag er door dit vriendje of vriendinnetje eerst geheel vrijblijvend een paar keer mee worden getraind alvorens zij eventueel lid worden. Daarnaast krijgen alle leden bij onze vereniging een tenue, trainingspak en tas gratis ter beschikking. Bij de Mini-Pupillen behoeft er zelfs het eerste seizoen in het geheel geen contributie te worden betaald. Voor deze actie is een speciale folder gedrukt welke op verschillende scholen, aan al onze pupillen en in de Staver, na het behalen van het zwemdiploma, zal worden uitgedeeld.

Verder worden er naast het voetbal nog verschillende leuke activiteiten georganiseerd zoals een groot thuistoernooi, bingo, spelletjesmiddag en een FIFA 17 toernooi. Dit seizoen is er met een bus vol jeugdleden ook al een bezoek gebracht aan een wedstrijd van Sparta.
Folder ledenwerving Flakkee1
Folder ledenwerving Flakkee2

20160221_154722