Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Bedroevend slecht Flakkee C1 pakt de volle winst

De selectie van het trainers duo Roos en Vogelaar moest al vroeg aan de pasta voor het spelen van de wedstrijd tegen middenmoter NBSVV. Flakkee was ondanks de dikke mist en een haperende navigatie toch op tijd bij polder-club Nieuw-Beijerland.
Flakkee moest vandaag de sterke Schoovers missen (gezondheid) en wellicht daarom had het succes-duo de veld-bezetting stevig door elkaar gegooid. Met de gebroeders Bosman en de Blok(jr) in de voorste linies probeerde Flakkee NBSVV het moeilijk te maken.

Mede door het goede spel van Groenendijk en Fernandez leek het een kwestie van tijd dat Flakkee de wedstrijd al vroeg zou kunnen beslissen.  Eerst was het Groenendijk welke rakelings overschoot en niet veel later was het Fernandez welke de verf van de bovenlat liet opkrullen.

Op het moment dat Flakkee de openingstreffer op de slof leek te hebben was het het arbitrale duo wat een reeks van merkwaardige beslissingen nam. Na een 3-tal discutabele buitenspel beslissingen was het Bosman.A welke op aangeven van van Wezel, maar nu wel degelijk in buitenspel positie de bal binnen mocht schieten.

Een deel van de hondstrouwe meegereisde fans verwachte dat de treffer werd afgekeurd maar echter ook nu weer nam de scheidsrechter de verkeerde beslissing en tekende de treffer op in zijn boekje.

Om deze merkwaardige beslissing te compenseren liet de scheidsrechter 5 minuten langer doorspelen. In deze fase klopte NBSVV nadrukkelijk op de deur van Flakkee maar het geluk bleef op de helft van Flakkee.

In de 2e helft zakte het niveau van de wedstrijd naar een bedenkelijk niveau, met name Flakkee speelde erg onrustig en leed veelvuldig balverlies. Gelukkig verzuimde NBSVV hiervan te profiteren en leek het teveel onder de indruk van de status van de bezoekers.

Hoewel de arbiter probeerde om NBSVV binnen zijn mogelijkheden, alle voordelen aan de thuisploeg te geven leek Flakkee af te stevenen op zijn 5e overwinning op rij. Hoewel de wedstrijd erg lang duurde en de fans met dichtgeknepen billen het eind-offensief van NBSVV ondergingen was het inderdaad Flakkee dat met 3 punten op zak de warme douche kon gaan opzoeken.

Na afloop waren de coaches het eens met de kritische pers, dat deze slechte wedstrijd eigenlijk geen winnaar verdiende. Volgende week speelt het team thuis tegen Feyenoord C2.

Hopelijk is iedereen dan fit en spelen de manschappen weer in de vertrouwde posities

A.W. Derksen / Flakkee inside