Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Bijeenkomst jeugdkader woensdag 2 oktober

Op 2 oktober jl. hield Ron van Neck (Hoofd Opleiding) de eerste bijeenkomst voor het jeugdkader.
Trainers en leiders waren uitgenodigd om die avond met elkaar te praten over het seizoen tot nu toe en de eventuele knelpunten te benoemen en mogelijke oplossingen met elkaar te bespreken.
Helaas was een aantal trainers/leiders deze avond verhinderd, maar met een kleine, maar actief meedenkende groep werd er vanaf acht uur een eerste stap gezet om de in ontwikkeling zijnde jeugdafdeling verder te laten groeien in kwaliteit (naast de benodigde kwantiteit).

De kwaliteitsontwikkeling zal vooral liggen in de verbetering van het trainingsaanbod, de verbetering van de begeleiding tijdens trainingen en wedstrijden en de verbetering van de interne en externe communicatie.

Om snel uniformiteit te kunnen uitstralen, werden de volgende zaken afgesproken:
-alle jeugdspelers spelen in de clubkleding en clubkleuren van Flakkee, dus geelblauw of groengrijs voor de jeugdkeepers
-alle teams komen gezamenlijk met hun begeleiders het veld op
-op het veld vindt een gezamenlijke voorbereiding naar de wedstrijd plaats (passen/trappen, afronden)
-ook in trainingen is er een vaste trainingsopbouw: warming-up; passen/trappen; positiespel; partijspel

Bovenstaande geldt voor alle jeugdteams, waarbij de warming-up, al naar gelang de leeftijd, verschilt qua invulling. Oudere jeugd heeft langere warming-up inclusief inlopen en spieroefeningen.

Ter afsluiting van deze Jeugdkaderbijeenkomst meldde Cebes Horseling namens de toernooicommissie dat elk jeugdteam zowel een thuis- als een uittoernooi heeft aan het einde van dit seizoen.

De hoop uitsprekend, dat een volgende bijeenkomst een hogere opkomst zal kennen, sloot Ron van Neck om 21.45 uur de bijeenkomst.