Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


C2 speelt gelijk in kraker tegen NTVV

Op deze dag stond de kraker tussen de koploper NTVV die alles nog overtuigend gewonnen heeft en onze eigen C2 die nog geen enkele wedstrijd verloren heeft, maar 1x gelijk heeft gespeeld. We vertrokken om kwart voor negen…uhhhhh iets later he Nelson….naar NTVV.
Na het formulier te hebben ingevuld en de warming-up te hebben gehad fluit de
scheidsrechter voor het begin van de wedstrijd. De meeste mensen hoorden dat wel, maar enkele spelers van Flakkee waarschijnlijk niet want na enkele seconden lag de bal al achter Lucas in het doel. Schijnbaar niks geleerd van vorige week toen we ook binnen een minuut achter stonden. We waren gelijk van slag en Peter kreeg na enkele vocale uitspattingen de jongens en meid wakker. We namen het spel over van NTVV wat resulteerde in enkele mogelijkheden voor ons maar de goede laatste man en keeper stonden elke keer op ons pad.
De inzet was weer erg goed, maar we gingen met 1-0 achterstand de rust in. Na enkele
wijzigingen en uitleg over manier van spelen door coach Peter en vlagger uhhhh assistent
scheidsrechter Eric gingen we de 2e helft starten. We begonnen weer goed en zetten steeds druk op de achterhoede van NTVV, maar door een counter en een mooi afstandsschot kwam NTVV toch op 2-0. We bleven er toch in geloven maar er moest wel snel iets gebeuren. Er werd besloten alles op alles te zetten en risico te nemen door achterin 1 op 1 te gaan spelen en een extra aanvallende middenvelder in te zetten. Na enkele minuten zorgde Lesley met een prachtig schot over de keeper voor de aansluitingstreffer, 2-1. Nog 15 min te spelen en vol in de aanval kregen we kans op kans maar ook NTVV werd gevaarlijk, maar de verdediging onder leiding van Demi stond haarscherp en zeer degelijk. Toen we na een mooie aanval een corner kregen wilde niemand hem nemen dus liep Brain morrend naar de bal om de corner te nemen en schoot de bal hoog richting doel, niet kijkend naar de bal maar roepend van “is dat nu zo moeilijk” vloog de bal zonder dat Brain het zelf zag hoog in de bovenhoek……….Yeahhhhhh 2-2.
We gingen voor meer en we geloofden in een stunt bij de koploper. Alles op alles streed
iedereen voor de 3 punten, maar helaas lukte dat niet meer. Een mooi 2-2 gelijkspel na een 2-0 achterstand bij de koploper is toch wel een mooie prestatie van het team waar Eric en Peter erg trots op zijn.

Volgende week vriendschappelijk tegen OFB C1.