Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Corona protocol

Na een korte zomerstop zijn we inmiddels weer van start gegaan met het voetbalseizoen. Deze start is helaas wat anders dan dat we normaliter gewend zijn. We hebben nog steeds te maken met het corona-virus en zullen daardoor ons ook aan aanvullende regels dienen te houden willen we met elkaar het virus onder controle gaan krijgen. Na gezamenlijk overleg tussen gemeente en alle verenigingen op onze accommodatie hebben wij besloten 1 corona protocol te hanteren geldend voor alle bezoekers en leden van de op onze accommodatie aanwezige verenigingen. De voorgaande protocollen zijn hiermee komen te vervallen.

De belangrijkste wijziging op het voorgaande protocol is de nu geldende registratieverplichting, bij gebruik van de kantine of het terras is registratie vanaf heden verplicht, ook op doordeweekse dagen.
Dit kan eenvoudig door de aanwezige QR-code te scannen of in te schrijven op de aanwezige registratielijsten.

Let ook op de plaats waar u als toeschouwer gaat staan, bv het pad tussen veld 1 en 2, richting het hockeyveld is te smal om elkaar te passeren en daarom niet geschikt voor toeschouwers. (Is ook aangegeven)

Lees alstublieft de bijlage aandachtig door en neem indien nodig uw verantwoording, we moeten het immers samen doen!
coronaprotocol 28 augustus

Met sportieve groet,

MSV en AV Flakkee