Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Corona-update

Beste leden,

Afgelopen week is er overleg geweest met gemeente, voetbal- en jeugdcommissie ivm de aangescherpte corona maatregelen. Gelukkig is het nog prima mogelijk om te blijven sporten, maar met wat aanvullende maatregelen.. Voorlopig geldt tot minimaal 20 oktober voor ons complex het volgende:

 1. De kantine blijft gesloten.
 2. Geen toeschouwers bij de wedstrijden en trainingen, op het publiek na zijn alle personen welkom die een rol hebben bij de organisatie van de wedstrijden/trainingen. Naast de spelers is dat de gebruikelijke bezetting van coaches, stafleden, officials, bestuursleden, vrijwilligers,  en/of chauffeurs van bezoekende verenigingen.
 3. Van de bezoekende vereniging vragen wij met maximaal 8 personen ons complex te bezoeken. Dit is inclusief chauffeurs (t/m jo19) en begeleiding. Voor seniorenteams geldt een maximum begeleiding van 5 personen. Vertrek zo spoedig mogelijk na de wedstrijd, anders wordt u als publiek gezien.
 4. Het is op ons gehele complex verboden om (zelf meegenomen) alcoholische dranken te nuttigen.
 5. Kleedkamers zijn geopend voor spelers en begeleiding,  kom echter zoveel mogelijk in wedstrijd/trainingstenue naar het complex. Let erop dat vanaf 17 jaar de 1,5 meter regel ook in de kleedkamer geldt! Vanaf 12 jaar geldt ook nog altijd de 1,5 meter regel tot volwassenen. Trainers van deze groepen dragen de 1,5 meter hesjes tijdens de trainingen.
 6. We hopen dat iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt bij klachten volgens het RIVM voorschrift, ook bij twijfel, blijf thuis en laat je testen!
 7. Vanaf zaterdag gebruiken we weer de normale ingang tot ons complex, dit op voorspraak van de gemeente om zo de drukte beter te spreiden. Hier zal ook de mogelijkheid zijn tot registratie middels de QR code, we vragen jullie dringend hier gebruik van te maken.
 8. Zolang het mogelijk en verantwoord is blijven we voetballen, de bonden geven aan dat volgens de geldende protocollen een verantwoorde sportbeoefening mogelijk is. Behalve de inmiddels vastgestelde wedstrijden spelen we echter de komende 3 weken geen doordeweekse oefenwedstrijden, dit ivm drukte op de trainingsavonden.
 9. Bij twijfel of zorgen over uitwedstrijden of bezoekende teams uit “rode gebieden”, geef dit bij ons aan, zodat we in overleg tot een oplossing komen.
 10. Verlaat het terrein zo spoedig mogelijk na de wedstrijd of training, blijf niet hangen, anders wordt u als publiek gezien.
 11. Gebruik uw gezonde verstand!
 12. Het bestuur van selectieteams verwelkomen wij graag, met een maximum van 3 personen.

Binnenkort komt er een herzien gezamenlijk (Hockey, voetbal, rugby en atletiek) protocol, tot dan blijft ook het huidige van kracht.

Alvast weer bedankt voor de medewerking en blijf gezond!

Met sportieve groet,

Namens de jeugd- en voetbalcommissie

Hennie Polder