Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


De kop is eraf, de bekerwedstrijden zijn begonnen

31 Augustus 2019
Een klein verslag van hoofdtrainer Ron van Neck:
Zaterdagmorgen, 09.00 op de Pallandt. Vandaag de eerste jeugdwedstrijden voor de beker en als afsluiter de clash met de Jonge Spartaan voor Flakkee 1.

Eerste potje is de O8 thuis tegen O8 van WFB: prachtig om te zien hoe deze spelertjes het voetbalspel nog in al hun puurheid beleven. Uiteindelijk was Flakkee net wat sterker dan WFB, maar alle spelertjes hebben het zichtbaar naar hun zin gehad.

Vervolgens naar de buren voor O11-1 tegen de Jonge Spartaan. Ik kwam in de rust aan en toen stond het al 0-5, na een sprankelende eerste helft. De tweede helft was iets minder sprankelend, maar een 5-1 winst op de buren is een mooie opsteker.

Ondertussen had O13 een fikse draai om de oren gehad bij DVV’09. Jammer, maar er komen nog genoeg wedstrijden om te laten zien, dat jullie een leuk voetballend team zijn.

Het hoogste jeugdelftal, de O19, maakte een overdonderende start door bij NSVV O19-3 met 0-10 te winnen, na een 0-5 ruststand. Mooie start voor nieuwe trainer Richard de Moedt en zijn mannen. Dank aan Sico en Enzo voor hun ondersteuning deze middag.

Als afsluiter van deze mooie voetbaldag stond de burenstrijd met de Jonge Spartaan op het programma in de bekerpoule van Flakkee 1: na een eerdere 2-3 nederlaag tijdens het oefentoernooi bij DVV’09 werd het gisterenmiddag een close wedstrijd. Flakkee nam brutaalweg een 1-0 voorsprong toen Wessel Verhage een strakke voorzet van Jarno Osseweijer bij de 2e paal binnen tikte.

Het antwoord van de Spartaan volgde al na 7 minuten, toen Stan Melissant kon profiteren van een voorzet vanaf rechts en de bal achter aanvoerder Robert Vinke schoot.

Onder de goed leidende scheidsrechter Lopes ontspon zich een wedstrijd, waarin de gasten veel balbezit hadden, maar Flakkee door een goede organisatie en een prima instelling zich niet de kaas van het brood lieten eten. Sterker nog, met een afgekeurde goal en een gemiste laatste kans was blauwgeel nog dicht bij de 2-1, maar het bleef bij een 1-1 gelijkspel. Een mooie start van het bekertoernooi.

Komende dinsdag speelt Flakkee 2 om 20.00 uur de uitgestelde oefenwedstrijd tegen Klundert 2. Wij zien u graag langs de kant bij deze mix van aankomende talenten en ervarener spelers uit de selectie.