Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


E1 wint bij Melissant

foto-4
Melissant E1 – Flakkee E1 2-8 (0-3)

Met prima omstandigheden mocht E1 deze zaterdag voor de tweede keer dit seizoen afreizen naar Melissant. Er is geen tegenstander geweest waar de afgelopen twee jaren vaker tegen is gespeeld. Maar E1 speelt graag tegen Melissant, omdat de teams aan elkaar gewaagd zijn en het altijd leuke, spannende en sportieve wedstrijden zijn.

Door de vakantie miste Flakkee maar liefst drie spelers en diende een beroep te worden gedaan op andere elftallen. Gezien het aantal afgelastingen de afgelopen weken was het eigenlijk geen optie uitstel te vragen voor deze wedstrijd en zijn weer hulptroepen opgeroepen.

De wedstrijd was nog maar net begonnen of een corner van Flakkee viel gelukkig via de tweede paal en een speler van Melissant in het doel (0-1). Wellicht kwam dat door de snelle voorsprong, maar Melissant was direct een beetje van slag. Flakkee was de bovenliggende partij en niet lang na de openingstreffer kon Pepijn van afstand de 0-2 binnenschieten. Hierna kwam de wedstrijd meer in evenwicht en waren er kansjes over en weer. Vlak voor rust wist Vinny de 0-3 binnen te prikken.

Flakkee wist dat je tegen dit Melissant nooit gewonnen hebt voor het laatste fluitsignaal en was op z’n hoede voor de tweede helft. Melissant had ook duidelijk een peptalk gekregen, want ze kwamen scherper uit de kleedkamer. Toch was het Flakkee dat eerst tot scoren kwam. Danny zag eindelijk zijn kans schoon zijn doelpuntje mee te pikken, maar zijn schot werd goed geblokt door de keepster. Matt was er echter als de kippen bij om de bal uit de lucht in het lege doel te schieten.

Melissant gaf nog niet op en wist snel daarna twee keer te scoren en op 2-4 te komen. Aangezien tegen deze ploeg al een keer een 6-1 voorsprong is weggegeven moest iedereen weer even bij de les zijn. De opmars kon dit keer worden gestuit, doordat Vinny het op zijn heupen kreeg. Hij maakte een hattrick, onder meer omdat hij 2x vanuit een onmogelijke hoek (bijna bij de achterlijn) wist binnen te schieten. Melissant leek het bij de 2-5 wel te hebben opgegeven.De hardwerkende Danny werd nog beloond met een doelpuntje en opeens stond het 2-8.

De kenners onder ons weten dat uw verslaggever niet houdt van 8-2 uitslagen en dat hij vurig hoopte op nog een doelpuntje voor één van beide partijen. Maar er werd helaas niet meer gescoord. Het schijnt dat zelfs gevraagd is een 3-8 uitslag aan voetbal.nl door te geven. Dat klinkt namelijk een stuk beter. Over twee weken krijgt Melissant al de mogelijkheid zich te revancheren, want dan staat de thuiswedstrijd op het programma. Maar eerst een tussendoortje tegen het sterke Hekelingen E5, dat dit weekend met ruime cijfers (de uitslag wordt niet genoemd) wist te winnen.