Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Eerste doelpunten ooit van Morris en Benno bezorgen F3 monsterzege

Flakkee F3 – Zuidland F3  11-0

Na eerder de uitwedstrijd bij Zuidland F3 al met 7-0 gewonnen te hebben, begonnen onze jongens vol goede moed aan de thuiswedstrijd tegen deze zelfde jongens. We moesten het vandaag zonder de zieke Duco en Iris doen dus we hadden geen wissels.

Het werd vandaag al vrij snel duidelijk dat Flakkee wederom een makkelijke middag zou krijgen toen Joeri en Abel snel Flakkee op 2-0 voorsprong zetten in de regen. Zuidland probeerde de bal wel weg te werken, maar de krijgers van de F3 zaten er kort op, dus aanval na aanval rolde op het doel van Zuidland af. Uiteindelijk stopte de teller in de rust bij 5-0 na 3 doelpunten van Abel en 2 van Joeri.

In de rust werd afgesproken dat we door zouden gaan met vroeg bal afpakken, maar dat we wel beter over moesten gaan spelen en vrij gaan lopen. De belangrijkste afspraak voor de jongens was echter dat we zouden proberen om Benno en Morris een doelpunt te laten scoren, aangezien zij na Finn’s doelpunt van vorige week de enige aanwezigen waren die nog nooit een doelpunt hadden gescoord. Gelukkig scoorde Morris al vrij snel in de tweede helft een doelpunt uit een corner en vlak voor tijd scoorde ook Benno nog zodat de opdracht voor vandaag meer dan geslaagd was.

Uiteindelijk was de uitslag 11-0 en hadden Joeri en Abel 4x gescoord en Siem, Morris en Benno 1x. Keepster Mariëlle heeft ook nog even in de spits gelopen, maar zij scoorde jammer genoeg niet meer.

Zo won Flakkee F3 zijn voorlopig laatste wedstrijd (we spelen er misschien nog 2 later in mei) en gaan we ons voorbereiden op de toernooien.
Jongens klasse!