Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Elian genoot ervan om pupil van de week te zijn

Zaterdag 25 november waren Elian en Jessey aan de beurt voor Pupil van de week. Helaas was Elian vandaag alleen omdat Jessey ziek was. Hij heeft een heerlijk broodje gegeten samen met de spelers van de selectie, waarna hij mee mocht naar de kleedkamer en voorbespreking.

Ook met de warming-up voor de wedstrijd zag je Elian stralen en heeft hij alles maximaal meegedaan. Nadat hij werd opgehaald door de scheidsrechter ging hij samen met de selectie mee het veld op om de foto te laten maken. De tos werd gedaan waarna hij een doelpunt mochten proberen te maken bij de keeper van de tegenstander….en dat was geen probleem

Hierna werd er echt afgetrapt en mocht Elian aan de kant de 1e helft mee kijken.

In de rust mocht hij de reservekeeper inschieten maar vooral zorgen dat ie het warm kreeg. Toen de spelers van het 1e elftal weer het veld op kwamen was het bijna over als pupil van de week maar niet voordat ze het certificaat hadden gehad van hun trainer en natuurlijk een lekkernij..

Elian heeft genoten en nu op naar 9 december, waar Samuel en Tom aan de beurt zijn…en naar alle waarschijnlijkheid zal Jessey die dag ook mee gaan.