Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Fantastisch koppeltoernooi bij MSV en AV Flakkee!!

Omdat we door de verruiming van de corona maatregelen weer een stuk meer mogen als voetbalvereniging, hebben we hier op zaterdag 4 juli meteen goed gebruik van gemaakt door een grandioos voetbal-koppeltoernooi te organiseren, dit om het vreemde seizoen toch nog leuk af te sluiten.

Ook zijn deze dag de felbegeerde penalty bokalen, gesponsord door Hans Meijer Advies, uitgereikt. Hierover meer in een ander verslag.

Bij het koppeltoernooi hadden de meeste kinderen een vriendje of vriendinnetje meegenomen om met hen een koppeltje te vormen, om zo in 2 vs 2 partijtjes te gaan strijden voor een mooie beker.

De spelers waren opgedeeld in 6 poules van 8 koppels, en speelden zodoende 7 wedstrijden van 8 minuten!

Het was fantastisch om na lange tijd zonder wedstrijden weer alle blije gezichten te zien op ons complex “van Pallandtpolder” in Middelharnis.

Waar alle kinderen met een mooie medaille naar huis gingen, hebben de volgende koppels ook nog een fraaie beker (gesponsord door IQ Select) gewonnen door de meeste punten te behalen in hun poule:

Groep 1: Lucas en Mike
Groep 2: Matz en Mees
Groep 3: Jayden en Jesper
Groep 4: Yarno en Jop
Groep 5: Menno en William gelijk geëindigd met Bradly en Stefan
Groep 6: Jorn met Stijn en Brent.

Gefeliciteerd Jongens!

Wij willen al onze vrijwilligers nogmaals bedanken voor hun inzet het afgelopen seizoen en IQ Select voor het sponsoren van de bekers voor het koppeltoernooi!

Wil je ook voetballen bij de leukste en oudste (100 jaar!) voetbalvereniging van Goeree Overflakkee en aan de vele fantastische evenementen in ons jubileumjaar deelnemen, schrijf je dan snel in via:

Www.msvenavflakkee.nl/flakkee/lid-worden

Of mail voor meer informatie naar:

Jeugdcommissie@msvenavflakkee.nl

Dan kunnen we je nog in een leuk passend team indelen!