Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Flakkee 1 komt niet verder dan 0-0 bij SNS

De eerste competitiewedstrijd in het kletsnatte Stad aan ‘t Haringvliet is geëindigd zoals de wedstrijd ook begon met een 0 – 0 eindstand.
Op een steeds zwaarder wordend speelveld door de vele regenval bleken beide ploegen aanvallend te weinig kansen te creëren om gevaarlijk te worden en dus beide teams geen aanspraak hadden op de overwinning.
SNS was zeker de favoriet gezien de goede voorbereiding en het thuis voordeel. Daar tegenover was de voorbereiding van Flakkee zeker niet best.

De begeleiding van Flakkee had gezien de voorbereiding enkele aanpassingen uitgevoerd in de opstelling en in de uitvoering wat resulteerde in een voorzichtigheid zeker gezien het spel van SNS wat vaak met snelle uitvallen gevaarlijk zou zijn.
De goede en strijdbare verdediging met de doelman van Flakkee gaven bijna geen kans weg.
Eén keer was er gevaar voor het doel met een uitbraak maar gelukkig kon Jarno net het schot op tijd blokkeren.
Aan de andere kant kreeg ook Flakkee een goede kans maar de vervanger van de vaste doelman van SNS wist deze kans met de voet te redden.
Na rust was er meer veld overwicht van Flakkee maar aanvallend kwamen hier niet of nauwelijks mogelijkheden uit. SNS kon ook geen kansen meer afdwingen alleen een schot uit de tweede lijn gaf nog wat gevaar voor het doel van Robert Vinke.

De volgende wedstrijd is a.s. zaterdag 29 Sept thuis tegen Vlotbrug die hun eerste wedstrijd wist te winnen van Herkingen met 3 -0.
We kunnen de steun van onze supporters zeker gebruiken in deze eerste thuiswedstrijd.