Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Flakkee 1 speelt gelijk tegen NTVV

Op 18 november stond NTVV uit op het programma. “Altijd lastig” werd deze wedstrijd al snel bestempeld, omdat Flakkee er altijd moeite mee heeft op dat veld. Zonder Robijn (werk), S.Vinke, Spee, Casteleijn (nog geblesseerd) maar wel met een zeer jonge bank met Visbeen (16), de Vrij (16) en Felius (15), de laatste twee kunnen hun debuut maken voor Flakkee 1.

Trainer Poortvliet had een paar tactische wijzigingen, van Woerden werd naar linksachter gezet en Schoovers naar het middenveld. Osseweijer en Frank stonden samen met de Blok voorin, zodat we een zeer snelle aanval zouden hebben. In de eerste fase was het nog aftasten maar Flakkee kwam een paar keer gevaarlijk voor het doel bij NTVV. De eerste grote kans kwam via de rechterkant, Osseweijer stuurde de Blok weg en deze gaf een voorzet op Frank die een paar centimeters naast kopte. In de 20ste minuut kwam er voorzet van een uitstekend spelende Groenendijk, die kwam bij Schoovers. Deze werd gehinderd en naar de grond gelegd en een terechte penalty volgde. Groenendijk stond achter de bal en schoot deze feilloos binnen 0-1 Flakkee. NTVV gaf niet op en met een windje mee gingen ze de aanval zoeken, dit resulteerde in een bal op de paal en lat. Maar Flakkee kwam zelf ook nog een 2 keer 1 op 1 op de keeper, maar goals vielen er niet in de 1ste helft.

Met windje mee had Flakkee nu zelf het voordeel. De eerste 10 minuten na rust was Flakkee heer en meester. Kansen kwamen er zeker, de grootste kwam door een opstormende Osseweijer die een strakke voorzet gaf op de totaal vrije Fernandez deze schoot centimeters naast het doel. Na deze kansen sloop de angst in de ploeg van Poortviet, het werd rommelig en NTVV kwam weer in de wedstrijd. Na 60 minuten kwamen Visbeen en de Vrij in het veld voor Schoovers en Witvliet. Tactische wijzigingen kwamen door Osseweijer op rechtsback te zetten en Visbeen op rechtsvoor. In de 70ste minuut kwam NTVV op 1-1, een voorzet werd lichtjes geraakt door Westhoeve en kwam precies voor de voeten van de spits van NTVV en liet R.Vinke kansloos. Wat daarna volgde was een open strijd R.Vinke hield Flakkee op de been door een paar schitterende reddingen, maar Flakkee stelde voorin teleur door grote kansen te missen. In de 85ste minuut kwam Felius het veld in voor Frank en zo kwam de 2de debutant in het veld. Felius liet zich gelijk gelden door een pass te geven op Fernandez die net langs het doel schoot. In blessure tijd kwam er nog 1 kans voor beide ploegen een vrije trap van Westhoeve, werd door v.d. Nieuwendijk op de lat gekopt. NTVV’s laatste kans kwam door mis tasten door Westhoeve en de rechtsbuiten was er door, maar door een uiterste inspanning van Osseweijer haalde hij de angel van de aanval voor NTVV. volledig weg  De (matig) fluitende scheids floot na 94 minuten af en stonden beiden ploegen met 1 punt.

Complimenten voor Poortvliet die ondanks de stand 2 debutanten die erg jong (en talentvol) liet invallen ondanks de stand die niet in het voordeel was voor Flakkee. De toekomst van Flakkee ziet er goed uit met jonge talenten, maar de werklust en de wil om te winnen moet Flakkee wel meer uitstralen. A.s. zaterdag een thuiswedstrijd tegen WFB, een lastige pot, dus uw steun zal hard nodig zijn om 14:30 uur op de van Pallandtpolder

Opstelling; R.Vinke- Witvliet(60. Visbeen), Westhoeve, v.d.Niewendijk, v. Woerden- Fernandez, Groenendijk, Schoovers(60. de Vrij)- Frank(85. Felius), de Blok, Osseweijer