Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Flakkee 1 verliest eerste thuiswedstrijd

Na het gelijke spel in het openingsduel van de competitie uit tegen SNS, stond er op zaterdag 29 september gelijk weer een zware wedstrijd op het programma en wel tegen kampioenkandidaat Vlotbrug.

En dat Vlotbrug een kampioenkandidaat was voelde Flakkee meteen, Vlotbrug speelde sterk en voerde gelijk druk op de verdediging van Flakkee, wat resulteerde een bal op de paal en een paar reddingen van Robert Vinke. Echt heel gevaarlijk werd vlotbrug ook niet, maar Flakkee speelde te slordig om echt een aanval op te zetten. 2 kansjes kan Flakkee noteren in de 1ste helft, 1 van Mees Groenendijk die het probeerde van 35 meter maar die werd makkelijk gepakt door de oplettende keeper, en 1 van Youri Kievit die de keeper stift probeerde te verschalken maar ook deze poging werd weliswaar met moeite gekeerd door de keeper. Op het laatst zette Vlotbrug nog aan maar goed verdedigend werk van Osseweijer en Westhoeve zorgde ervoor dat Flakkee toch nog ging rustte met 0-0, wat betekende dat Flakkee al 135 minuten geen tegendoelpunt hoefde te incasseren, maar helaas ook 135 minuten geen doelpunt wist te maken. Maar dat gaat veranderen in de 2de helft.

Het beeld van de openingsfase van de 2de helft was eigenlijk het zelfde als de eerste Flakkee verdedigde en Vlotbrug probeerde met aanvallen te komen maar die werden goed en snel verijdeld, maar Flakkee stelde er weinig er tegenover, veel balverlies en steeds meer gemopper op elkaar. En eigenlijk met de eerste kans van de 2de helft voor Flakkee zette S. v.Nieuwenhuyzen Flakkee op een voorsprong na 60 minuten, hij kwam naar binnen met de bal en schot van 20 meter onder de keeper door zo het doel in. Heel lang kon Flakkee er niet van genieten, na 65 minuten lag de bal helaas achter onze doelman Vinke, via 2 klutsen kwam de bal voor de spits van Vlotbrug die er wel raad mee wist. In de 75ste minuut kwam er een ( onterechte) penalty voor Vlotbrug, de spits werd in gespeeld in de 16 en was toen al in een vallende beweging tegen S.Vinke aan, maar helaas gaf de scheidsrechter wel een Penalty daarvoor, die er ook inging, R.Vinke zat er nog wel aan maar onvoldoende. Flakkee probeerde de rug te rechte en ging vol in de aanval, maar eigenlijk op een paar wanhoopsschoten na van Groenendijk, Kievit en M.Frank kwam Flakkee niet, in de omschakeling was Vlotbrug nog wel gevaarlijk voor de 1-3 maar dat kwam er niet van. Na 94 minuten voetbal vond de scheidsrechter het genoeg en stond 1-2 op het scorebord voor de bezoekers.
Flakkee verdiende zeker een punt, maar door een matig fluitende scheidsrechter in de 2de helft ( die onze vlagger 60 minuten lang voor jan met de korte achternaam heeft laten staan) kwam daar niet van. Vlotbrug was misschien wel de betere ploeg maar kwam niet echt tot kansen, en dat laat zien dat er genoeg vechtlust in het team zit. Volgende week Abbenbroek uit, hopelijk kan Flakkee dan de eerste 3-punter laten noteren
Opstelling: R.Vinke- Osseweijer, Westhoeve, S.Vinke, M.Frank- S. van Nieuwenhuyzen, G. van den Nieuwenhuizen(79. V.d Sluis), Geelhoed (65.Witvliet), den Hengst, Groenendijk- Kievit.