Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Flakkee 1 verliest van Goudswaardse Boys

Flakkee 1 heeft  de tweede competitiewedstrijd verloren. Kort na rust, in een tijdsbestek van slechts 8 minuten, kreeg Flakkee drie tegendoelpunten te incasseren en was het zelf niet meer bij machte om daarna het tij te keren.

Hiervan was in de eerste helft absoluut geen sprake. Goudswaard hanteerde vanaf de achterste linie veelal de lange bal naar hun spitsen, maar de Flakkeese verdediging werd hiermee niet in verlegenheid gebracht.

De beste kansen waren toen voor Flakkee, zo was er bijvoorbeeld vanaf rechts een doelpoging van Jarno Osseweijer, die de keeper van Goudswaard maar ternauwernood kon keren. Op slag van rust scoorde Mels de Blok. Op zijn harde schot was de keeper van Goudswaard het antwoord schuldig.

Na rust dus de al genoemde dramatische 8 minuten.

Daarna probeerde Flakkee het nog wel, maar de geest was uit de fles en tot grote kansen kwam het niet. Door achterin meer risico te nemen, werd het zelfs nog 1 – 4 voor de mannen uit Goudswaard.

(Sponsor Kievit Warmte: Hartelijk Dank voor het schenken van de wedstrijdbal deze middag)

In de 4e klasse H zijn er naast Goudswaarde Boys nog twee ploegen met de volle buit. WFB liet in Ouddorp niets heel van GOZ dat op een 5-0 nederlaag getrakteerd werd en DVV’09 bleef ook zonder puntverlies middels een 0-3 zege op Melissant. De Hoeksche Waardse derby tussen ZBVH en OSV Oud-Beijerland bleef onbeslist. Via twee strafschoppen kwam OSV op een 0-2 voorsprong, maar nog voor de rust stelde de Zuid-Beijerlandse thuisploeg orde op zaken (2-2). Die ruststand werd tevens de eindstand. In Stad aan ’t Haringvliet behaalde Herkingen’55 een nipte 2-3 overwinning op SNS. FIOS herstelde zich van de grote 0-7 nederlaag van vorige week tegen WFB door bij NTVV nipt met 0-1 te winnen. In Ooltgensplaat was OFB geen partij voor Stellendam, getuige de ruime 0-7 zege van de gasten.
Aanstaande zaterdag 7 oktober staat voor Flakkee een uitwedstrijd op het programma.

Stellendam is dan de tegenstander en er wordt om 14:30 afgetrapt. Welkom om ons elftal ook dan te komen aanmoedigen en steunen.