Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Flakkee 1 wint van FIOS tijdens eerste competitie duel

Zaterdag 21 september 2019
1-1 tijdens de derby tegen DJS, 3-3 tegen Vlotbrug en een 3-4 winst tegen Goudswaartse Boys, dat waren de resultaten na 3 wedstrijden in de bekerronde. Net niet genoeg om door te bekeren, terwijl dat wel mogelijk was geweest want zowel de wedstrijd tegen DJS als Vlotbrug had zomaar als winst kunnen opleveren voor Flakkee en dat was het ook niet bestolen geweest tegen de 3de klassers.
Maar nu kan Flakkee zich volledig opmaken voor de eerste wedstrijd van het seizoen tegen FIOS (uit).
Flakkee begon furieus tegen FIOS en na enkele minuten stuurde v.d. Nieuwendijk de diepgaande de Blok weg en legde af op de goed doorlopende Bosman en ronde gelijk af voor de 0-1, er waren nog protesten van FIOS kant maar die waren niet gegrond. Flakkee zette daarna wel door maar had niet het echte gif om gelijk de wedstrijd te beslissen en had het geluk niet mee qua afronding, Groenendijk op de lat (viel helaas al na 23 minuten uit met een hoofd blessure), de Blok en Osseweijer met gevaarlijke acties via de zijkanten maar die werden niet beloond met een doelpunt of een assist, mede doordat er of te weinig aansluiting was, of er wel weer een been in de weg stond door een FIOS speler. Ook werden er nog 2 ballen van de lijn gehaald, zo duurde het tot de 42ste minuut voordat de terechte 0-2 op het scorebord stond door een doelpunt van de voet van de Blok die de keeper en de verdediging kansloos liet na een knappe actie via rechterkant van het veld. De enige echte kans van heel de wedstrijd voor FIOS werd goed gepareerd door aanvoerder en keeper R.Vinke die er goed bijzat in de korte hoek.

Na de rust was het spelbeeld wat veranderd FIOS probeerde te aanvallen maar kwam er niet doorheen, en Flakkee speelde te wisselvallig om FIOS echt pijn te doen. Kievit wist na een actie via rechts van Osseweijer net niet te scoren, ook Bosman wist een 1 tegen 1 ook niet het net te vinden. Dat waren de aanvallen van de eerste 20 minuten, in een matige start van de 2de helft die werd gekenmerkt door vele overtredingen van allebei de kanten, al was het aan FIOS kant die veel gemene overtredingen maakte. Een corner genomen door Bosman werd terug gelegd door Visbeen die zo Robijn bediende en makkelijk de 0-3 aantekende, het slotakkoord werd gegeven door Westhoeve die mocht aanleggen voor een strafschop doordat Osseweijer onreglementair werd neergehaald in de 16 meter. Westhoeve bleef koelbloedig om hem laag in de hoek in te schieten voor de eindstand van 0-4.

Geen echt hele goede wedstrijd, waar nog veel mis ging qua passing en soms te onrustig aan de bal, al had een eindstand die het dubbele was ook niet gek geweest. Aanstaande zaterdag OFB thuis, de spelers zullen vanaf dan ook spelen in het speciale 100 jarig jubileum tenues. We hopen op uw komst en support op de van Palandtpolder.

Opstelling;
R.Vinke- Osseweijer, Robijn, Westhoeve, S.Vinke – Schellevis ( 75. Verhage), v.d.Nieuwendijk, den Hengst, Groenendijk (23. Kievit)- Bosman, de Blok(46. Visbeen