Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Flakkee 19-1 verpulvert Hekelingen 19-2

Zaterdag 12 oktober 2019
De wedstrijd begon pas om 11.45, maar al om 9.45 uur moesten de mannen van De Moedt al aanwezig zijn voor officiële plichtplegingen. De shirts zijn namelijk bedrukt met de sponsornamen en als dank voor de steun werden bloemen uitgereikt aan, en mocht 19-1 op de foto met, Lilian de Vrij van Complet Système en Klaas Fleuren van RF Transport.

Nadat de door de coach zelf gesmeerde broodjes waren genuttigd kon naar de wedstrijd worden toegewerkt. De JO19-1 is de competitie gestart met drie kleine nederlagen, maar dat was toch een beetje onfortuinlijk. De groep was er op gebrand dit keer eindelijk eens resultaat te halen en dat moest dan gebeuren tegen Hekelingen 19-2, dat al vier punten had verzameld en een week eerder de eerste zege had behaald 5-4 tegen DJS 19-2.

Voor het oog van de kersverse sponsors startte Flakkee furieus en gretig. De wedstrijd werd al voor het rustsignaal van scheidsrechter Vinke beslist. Hekelingen had geen schijn van kans (Keeper Thimo werd geen enkele keer op de proef gesteld) en werd nog gespaard met slechts drie treffers (Joost en Ivo 2x). Na de onderbreking was er van tegenstand helemaal geen sprake meer en zorgden Ivo, Joris (2x), Tim F. (2x), Danny, Merijn en Nick voor een 11-0 eindstand. Een mooi moment voor een eerste en overtuigende overwinning!

Flakkee JO19-1 – Hekelingen JO19-2 11-0 (3-0)