Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Flakkee C1 Ongeslagen de winterstop in

Na het trieste voetbalweekend van vorige week, werd vandaag de competitie hervat met een uitwedstrijd tegen Smitshoek C4. In deze competitie zijn er twee teams die de boventoon voeren nl. Flakkee en OHVV. Reden te meer om de koppositie te behouden ook in deze wedstrijd 3 punten mee naar huis te nemen.
Om even over elven, nadat er toch nog een bal gevonden was, werd de wedstrijd gestart op het zeer slecht bespeelbare veld 5. Het moet gezegd Flakkee startte gemotiveerd aan deze wedstrijd. Tegenstander werd goed vastgezet en men gaf weinig tot geen kansen weg. Helaas werd er in de eerste helft een sport van gemaakt wie de mooiste kansen om zeep hielp. Vanaf de rechterkant waren het Bosman en Osseweijer die Schoovers en Vogelaar mogelijkheden aanboden om de score te openen maar de goed keepende Smitshoek-goalie was een sta in de weg. Met een schot van afstand raakte Fernandez nog de lat.
Hoewel Sinterklaas al weer een tijdje in Spanje bivakkeert, kreeg Flakkee toch nog een cadeautje aangereikt. Schoovers ging alleen op de doelman af, wilde deze passeren, maar de keeper plukte de bal van zijn voet af. Tot verbazing van alles en iedereen wees de scheidsrechter naar de penaltystip. Schoovers zelf -via de binnenkant van de paal- benutte dit buitenkansje. Tot aan de rust gebeurde er weinig meer.

Na de rust met doelman Schellevis in de goal voor de licht geblesseerde Bienefelt en Bosman G voor de Blok werd de wedstrijd er niet beter op. Zowel Bosman A, als Bosman G kregen nog wel wat mogelijkheden, maar het was Smitshoek die van de onzorgvuldigheden in het spel van Flakkee gebruik ging maken. Drevijn had het moeilijk met de Smitshoek spits en kwam soms letterlijk handen en voeten tekort. Uit een van richting veranderde vrije trap rand zestien wist Smitshoek zowaar te scoren en was de stand gelijk.
Schellevis wist daarna een achterstand te voorkomen door een voorzet onschadelijk te maken en snel het spel te verplaatsen naar de voorwaartsen van Flakkee: Schoovers speelde de bal naar Bosman A, die voorgaf naar broer Bosman G en deze had geen moeite om de 1 – 2 in het net te schieten.
Kort daarop leek Bosman A de wedstrijd te beslissen door de 1 – 3 te scoren, maar niets is minder waar: Het spel van Flakkee bleef slordig en uit een onoverzichtelijke scrimmage voor het doel maakte Smitshoek het nog spannend: 2 – 3. Verder liet Flakkee C1 het niet komen en werden er wederom drie punten bijgeschreven en kan men met 6 gewonnen duels in deze competitie terugkijken op een goede 1e competitiehelft.
Zaterdag 12 januari wordt de competitie weer hervat met een wedstrijd tegen DEHMusschen C1 (thuis)

A Osseweijer / Flakkee inside