Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Flakkee D1 heeft de smaak te pakken en pakt weer drie punten!

dbgc
Na de eerste overwinning mochten de mannen van D1 dit jaar nog één keer aantreden, en wel thuis tegen de nummer 3 van de competitie, DBGC D1. De uitwedstrijd tegen de ploeg uit Oude-Tonge was in de laatste minuut met 2-1 verloren gegaan, dus het elftal was gebrand op revanche.

Ook deze keer hielden de teams elkaar goed in evenwicht. Flakkee begon de eerste helft met de felle wind tegen en wist een aantal kansjes te krijgen. Halverwege kwam D1 op voorsprong, nadat de scheidsrechter de bal op de stip had gelegd. Joost schoot de bal overtuigend binnen (1-0).

De tweede helft veranderde weinig aan het spelbeeld. DBGC was voetballend een klein beetje beter, maar door een hardwerkend D1 en de nog altijd harde wind kwamen ze eigenlijk niet in de buurt van het doel. Aan de andere kant stond Roy een keer oog in oog met de keeper maar hij wist helaas niet te scoren. Joris wist nog wel een treffer te maken door een corner van Joost het doel in te lopen (2-0).

En zo werd na een aarzelend begin het jaar 2014 door D1 uitstekend afgesloten. Er is aansluiting gevonden bij de middenmoot en er kan met een gerust hart worden uitgekeken naar het vervolg van de competitie in 2015!

Flakkee D1 – DBGC D1 2-0 (1-0)
’15 1-0 (Joost)
’50 2-0 (Joris)