Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Flakkee D1 wint overtuigend van SHO D4

d1-shod4
Flakkee D1 – SHO D4 3-0 (0-0)

Na twee gelijke spelen was de voorsprong op de nummer twee geslonken tot één puntje. D1 wist wat het moest doen om de koppositie te behouden: winnen. Deze zaterdag kwam de nummer drie van de ranglijst op bezoek, SHO D4, dat de heenwedstrijd met 2-0 had weten te winnen.

De eerste helft waren de ploegen aan elkaar gewaagd. De bal was met name op het middenveld en de ploegen creëerden weinig kansen. De logische ruststand was 0-0.

In de tweede helft was alles anders en was Flakkee duidelijk de betere ploeg. Het spel speelde zich met name af op de helft van SHO en het was wachten op een doelpunt. Even leek het er op dat net als vorige week tegen DJS de bal er niet in wilde. Een paar keer buitenspel, Joris schoot alleen voor de keeper over (foto), een poging van Joost ging net naast en een afstandsschot van Nick kon door de keeper worden gestopt.

D1 had duidelijk iemand nodig die rustig blijft voor het doel, en laten ze die nou net in de ploeg hebben. Na een kwartier in de tweede helft ging Merijn goed door op rechts, zijn voorzet op Joris was iets te hard, maar Joris wist de bal de achterhalen, een paar man te omspelen en de bal terug te leggen op coole Jort, die de bal aannam en in alle rust een hoekje uitkoos (1-0).

Vanaf dat moment was de geest uit de fles en leek alles te lukken. Na een schitterende pass van Marcel stond Joris alleen voor de keeper en hij bleef nu wel rustig en schoot laag langs de keeper (2-0). Niet veel later kon Joost goed doorgaan op rechts en aangezien hij door niemand tegengehouden werd besloot hij maar door te lopen en de bal in de korte hoek binnen te schieten (3-0). Vlak voor het eindsignaal raakte Roy nog de paal. De eindstand was 3-0 en dat was door de geweldige tweede helft meer dan verdiend.

Een erg goeie wedstrijd van D1 tegen een goeie en sportieve tegenstander. D1 heeft nu nog twee wedstrijden te spelen, om te beginnen op 3 mei a.s. thuis tegen CVV/Mercurius D1.

‘45 1-0 (Jort)
’47 2-0 (Joris)
’55 3-0 (Joost)