Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Flakkee E1 toont veerkracht maar verliest

image (7)
OVV E3 – Flakkee E1 (1-1) 4-3

Op een regenachtige zaterdagmorgen vertrokken we naar Oostvoorne om daar bij OVV de volgende competitie wedstrijd te spelen. Daar gingen enkele competitiewedstrijden wel door omdat daar op kunstgras gespeeld kon worden. Mbt het weer is kunstgras het enigste voordeel verders niet zeiden de kinderen.
De wedstrijd ging van start in de vertrouwde formatie. Achterin mats Gianna met mike , midden Youri en voor Timar ,Paul en Edon. Na de aftrap gingen de teams gelijk op. Over en weer kwamen er kansjes maar werd er niet afgerond. Flakkee werd na deze fase beter maar ronde niet af. OVV daar en tegen lukte dit wel na een aanval en zo stonden we met 1-0 achter. Gianna pepte haar medespelers op en zette zelf haar strijdlust voort door sterk te verdedigen en Timar goed in te spelen over rechts. Flakkee drong weer aan naar voren en gelukkig werden we wel beloond. Een voorzet van Timar over rechts werd door Paul verlengt zodat Edon beheerst binnen tikte. De 1-1 was dik verdiend. Youri schopte in de grond net voor de rust en scheurde zo zijn zool haast in tweeën. Met een rol ductape werd de schade opgelapt voor de tweede helft.
Na de rust ging het wederom gelijk op met kansen en ook het spel. Weer toonde OVV zich effectiever door de 2-1 te maken na wat geklungel achterin. Na enkele minuten kreeg Flakkee een corner. Deze werd strak voorgegeven door Youri en ingetikt door Edon.
De 2-2 was terecht gezien de wedstrijd. We waren gelijkwaardig zo leek het.
Flakkee toonde veerkracht wat de trainers en meegereisde supporters goed deed. Geen gezeur onderling en de mouwen opgestroopt.
Mike die zijn verdedigende taken ook goed uitvoerde stoomde nu steeds meer mee naar voren omdat Flakkee door wilde drukken. Dit resulteerde in een goal van mike die dat netjes deed. Met een tussenstand van 3-2 leek het voor elkaar te zijn maar helaas liep het anders. OVV raakte na een klutsbal de paal maar werd gevaarlijker. De verdediging kwam onder druk in het laatste deel van de wedstrijd. Na matig uitverdedigen kreeg OVV een kans en benutte die. Nu was eigenlijk de 3-3 een eindstand die vastgehouden moest worden maar OVV drukte door. Een van de laatste aanvallen werd door de voorsten van OVV hoog ingeschoten en zette hiermee helaas de eindstand van 4-3 op het bord. Nu was de rek eruit bij de geel blauwen.
Na het eindsignaal stond bij alle kinderen het huilen nader dan het lachen maar gelukkig kwam er de glimlach weer na het inschieten van de penalty. Het hoort er allemaal bij. Gevochten met zijn allen maar verloren. In de kleedkamer werd er gelachen om de opmerking dat Sinterklaas en de zwarte pieten de cadeautjes in het veld al weggegeven hadden……………
image (8)