Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Flakkee E1 wint nipt van Nieuwenhoorn

image (9)
Flakkee E1 – Nieuwenhoorn E5. (2-2) 3-2

Na de domper van vorige week stond Flakkee E1 vandaag op scherp om er weer het beste van te maken. Met de teruggekeerde Joeri Emming in het veld en Edon als aanvoerder startte de wedstrijd om 10:15 uur.
Na het startsein van de scheidsrechter gingen Flakkee en Nieuwenhoorn gelijk op. Over en weer kwamen er kansjes. Edon en Paul die goed samenspeelde en Timar over rechts die een paar goede voorzetten gaf werd Flakkee beetje bij beetje gevaarlijker. Van achteruit probeerde Flakkee de weg naar voren te vinden door goed over te spelen. Hetgeen steeds beter gaat bij de geelblauwen.
Het eerste doelpunt werd gemaakt door Paul die in stelling werd gebracht door zijn teamgenoten. De goede keeper van Nieuwenhoorn was kansloos bij deze inzet.
Flakkee probeerde door te drukken maar Nieuwenhoorn bleef ook goed voetballen. Een schot wat verkeerd werd ingeschat door mats belande in het doel. 1-1 was de stand en Mats werd opgepept door zijn teamgenoten want iedereen kan een foutje maken werd er geroepen.
Helaas stond het weer gelijk en moesten we opnieuw op voorsprong proberen te komen.
Dit lukte want mike die over links de bal na een combinatie met Edon de bal terug kreeg tikte met binnenkantje voet de bal naast de keeper van Nieuwenhoorn. Met een 2-1 voorsprong leek het erop dat we de rust zouden halen. Door onoplettendheid van Flakkee kreeg Nieuwenhoorn net voor rust nog een kans die ingeschoten werd. 2-2 was uiteindelijk de ruststand.
Na de rust ging het enige tijd gelijk op. Over en weer wat kansjes die niet benut werden. Een schot van mike werd door de keeper van Nieuwenhoorn los gelaten. Paul was er als de kippen bij waardoor de keeper schrok en hierdoor kwam de bal voor de voeten van Edon kwam die beheerst inschoot. Met een 3-2 voorsprong werd de wedstrijd vervolgt. Er kwamen nog redelijk wat kansen voor Flakkee die niet afgerond werd. Hierdoor bleef het onnodig spannend tot de laatste seconde. Gelukkig hebben we de overwinning over de eindstreep getrokken na wat spannende momenten voor het doel van mats.
Goed gedaan allemaal