Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Flakkee F1 wint na goede wedstrijd

IMG-20141123-WA0003
In bijna alle wedstrijden dit seizoen kwam F1 binnen 5 minuten op achterstand omdat de jongens soms wat slaperig aan de wedstrijd begonnen. Deze wedstrijd gebeurde dit niet en of dit aan het lekkere frisse weer of aan een andere warming up (3 tegen 3 partijtje) lag is niet bekend, maar lekker is het wel.

In de eerste helft waren beide ploegen heel erg aan elkaar gewaagd. Flakkee was iets sterker, maar ook Brielle kwam er af en toe gevaarlijk door. Kansen waren er niet veel, maar soms werd er wel heel goed gevoetbald… De rust werd uiteindelijk bereikt met een 0-0 ruststand.

Na de rust werd Flakkee beter en vlak na de rust kwam Flakkee op voorsprong toen Abel een dieptebal gaf die tussen de laatste verdediger en de keeper terecht kwam. De keeper en de verdediger reageerden allebei niet echt, maar Joeri dook slim op tussen deze 2 spelers en rondde beheerst af.
Na dit doelpunt bleef Flakkee sterker en vooral de sterke Abel zorgde voor gevaar en ook Sem liet zich een aantal keer goed zien. Na een korte uittrap van de keeper van Brielle kon Joeri zijn 2e maken en vlak daarna maakte hij ook zijn 3e doelpunt na een mooie aanval. Vlak voor tijd gaf Joeri Duco ook nog een mooie kans, maar jammer genoeg mistte Duco waardoor de uitslag op 3-0 bleef steken.

Alle jongens verdienen vandaag een compliment want met een hoop wilskracht en ook af en toe goed voetbal hebben ze de 3 punten binnen gehaald. Klasse jongens!!
IMG-20141123-WA0004