Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Flakkee F1 wint ook van Bolnes F2

IMG-20141129-WA0004
Op deze koude zaterdag morgen moest Flakkee een inhaalwedstrijd spelen bij Bolnes F2. Duco was vandaag afwezig en Finn en Joeri waren vanwege ziekte en blessures vraagtekens, dus we waren benieuwd hoe het zou gaan.

De eerste paar minuten was Bolnes duidelijk beter dan Flakkee. De jongens hadden wederom moeite met de eerste paar minuten en Bolnes was veel beter en feller. Na ongeveer 10 minuten werd Flakkee gelukkig wat feller en dat resulteerde gelijk in kansen. Joeri mocht na een mooie pass van Abel alleen op de keeper af, maar omdat hij niet goed keek waar de keeper stond speelde hij de bal te ver voor zich uit waarna hij tegen de keeper aan schoot. Na deze grote kans golfde het spel op en neer, maar echte kansen kwamen er niet meer. Vlak voor rust gaf Benno een mooie pass op Joeri en die keek nu wel goed waar de keeper stond en bij het opendraaien speelde hij de bal net langs de aanstormende keeper, mooi doelpunt en mooie timing zo vlak voor de rust.

Na de rust werd Bolnes sterker en Flakkee had moeite met de handige spelertjes van Bolnes. Het spel golfde ook in de tweede helft op en neer, maar echt grote kansen kwamen er niet. Vlak voor het eindsignaal kreeg Flakkee nog een corner en die werd binnengeschoten door een speler van Bolnes zelf en zo wonnen we deze moeilijke wedstrijd met 0-2!

De ploeg verdient een compliment voor de vechtlust!
Een speciale vermelding willen we maken voor Finn die het na zijn val van de fiets toch goed deed. Ook Joeri heeft het erg goed gedaan nadat hij de dagen ervoor ziek was en de avond voor de wedstrijd zelfs eerder naar huist moest bij de lampionnen optocht omdat hij echt nog ziek was. En Sem vindt voetbal inmiddels zo leuk dat ze van een weekend weg in Eindhoven speciaal naar Bolnes zijn gereden zodat hij kon voetballen! Dat is nog eens klasse 🙂 !!