Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Flakkee JO10-1 onderuit tegen Spijkenisse JO10-2

Afgelopen zaterdag 22-09 heeft onze JO10 een uitwedstrijd gespeeld tegen het altijd lastige vv Spijkenisse. Gelukkig konden we een uurtje later dan de geplande 08:30 spelen, waardoor we “pas” om 08:15 verzamelden bij Tieleman keukens. Deze keer zonder de verhinderde Milo, maar met Bradly, zijn team, jo9-1 was vrij, dus daarom dit aanstormende talent, samen met zijn enthousiaste moeder meegenomen naar Spijkenisse.

Aangekomen bij de tegenstander van vandaag lag er een nieuwe kunstgrasmat op ons te wachten (normaal zwart van de rubberkorrels, maar nu iig groen). Helaas geen ruimte om de jongens even in te laten spelen, maar direct nadat het veld vrij was konden de jongens aan de bak.

De iets andere opstelling dan we normaal spelen, leek in het eerste kwartier goed uit te pakken, iedereen vocht voor elke bal, middenvelders liepen de longen uit het lijf, maar we kwamen toch door een paar (gelukkige) schoten 2-0 achter tegen deze sterke tegenstander. Echter na een mooie assist van Bradly wist Quint keurig de 2-1 binnen te tikken, en hadden we toch hoop op een goede afloop. Na het 2 minuten praatje en enkele wissels bleek deze hoop tevergeefs, wellicht door de inzet van het eerste kwartier, werdt er door de mannen van Flakkee net een tandje minder gespeeld, er werd minder druk gezet en na een aanval lukte het ook niet meer om snel genoeg om te schakelen naar de verdediging, waardoor gelegenheids verdediger Thomas telkens met 3 tegenstanders te maken had, voor deze topper ook net iets te veel… Waar de kansen van spijkenisse wel verzilverd werden, lukte het onze jongens alleen om de paal en de lat (oa Jop, Bradly, Quint) te raken, maar niet het net. Helaas.. ruststand 7-1.

Na de ranja gingen de jongens ondanks de teleurstellende tussenstand weer enthousiast het veld op. In de tweede helft hadden we iets meer rust in het spel en dit resulteerde in nog 2 prima doelpunten van Abdi en van de uitstekend spelende gastspeler Bradly (volgende week weer mee???).
Helaas scoorde de tegenstander ook nog 2 keer…

Ondanks de wat geflatteerde uitslag (9-3) was deze tegenstander vandaag gewoon wat sterker, maar alle JO10 jongens (Abdullah, Jaimy, Jop, Abdi, Quint, Jelle, Thomas en Bradly (JO9)) bleven tot het eindsignaal geweldig hun best doen!!
Trots op deze toppers!!