Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Flakkee JO10-1 overklast Rozenburg JO10-3

Op de 9e verjaardag van onze speler Jop, zaterdag 29 september, mochten de jongens om 09:15 thuis aantreden tegen Rozenburg JO10-3.

Aangezien we die dag hadden afgesproken ook nog een wedstrijd tegen Flakkee JO9-1 te spelen, was dit helaas niet bij iedereen duidelijk overgekomen. Hierdoor kwamen we, ook door de blessure van Abdi, na enkele telefoontjes nog steeds een speler te kort.
Gelukkig waren daar onze redders in nood, Nick en Bradly van de JO9-1, die al vroeg op de van Pallandt waren voor de vrijwilligerstaken van hun ouders, en zichzelf graag in het shirt van de JO10 hesen om ons te helpen.

Misschien kwam het door de hulp van deze toppers, maar de drie punten werden wel heel makkelijk veiliggesteld, de ranja werd dan ook bereikt bij een stand van 13-2…
Na de rust vroeg de tegenstander of ze een extra speler in het veld mochten brengen, om het verschil iets gelijk te trekken, maar ook tegen 7 spelers gingen onze jongens gewoon door waar ze de eerste helft mee geëindigd waren, namelijk doelpunten maken!

De 2e helft heeft ongeveer iedereen elke positie op het veld gehad, om alle spelers de kans te geven om te scoren. Hierdoor zag het spel er af en toe wat slordig uit, ging de trukendoos met wisselend succes wel erg vaak open, en werd er niet altijd samen gespeeld zoals wij dat graag zien, maar de mannen genoten!

Op een gegeven moment was mijn pen leeg, dus weet ik niet precies meer wie wanneer hoeveel doelpunten gemaakt heeft, maar topscorer was toch duidelijk Bradly, die 7 doelpunten en een aantal assists voor zijn rekening nam, zijn JO9-1 maatje Nick deed daar niets voor onder door als (vooral) verdediger ook 4x te scoren!
Daarnaast hebben Milo, Quint, Jop en Thomas keurig de overige 11! doelpunten voor hun rekening genomen. Jaimy wilde graag de hele wedstrijd keepen, en heeft door prima keeperswerk slechts 3 x de bal uit het net hoeven vissen.

Trots op jullie!!

Volgende week uit tegen Nieuwenhoorn, ik verwacht daar wat meer tegenstand…