Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Flakkee JO10-1 sterkste in dorpsderby!

Zaterdag 3 november 2018
Afgelopen zaterdag 03-11-2018 stond de altijd extra spannende thuiswedstrijd tegen onze buren, De Jonge Spartaan Jo10-2 weer op het programma.

Aangezien de vorige ontmoeting niet het gewenste resultaat voor ons had opgeleverd (verloren), waren de jongens er extra op gebrand om vandaag orde op zaken te stellen tegen deze dorps- en voor sommigen, ook klasgenoten.

Helaas zonder Abdi, maar met aanvoerder Ruben voorop, ging Flakkee vanaf spelbegeleider Mariska’s eerste fluitsignaal direct vol de strijd aan, waardoor Quint al snel met zijn verwoestende linker de 1-0 tegen het net schoot.

De jongens hebben zich de hele wedstrijd geweldig ingezet, er werd goed druk gezet, en zijn (meestal) keurig op hun positie blijven spelen, waardoor de jongens van DJS niet in hun spel kwamen.

Keepers Jop (1e helft) en Jaimy (2e helft) hebben met behulp van laatste man Abdullah tegen deze sterke tegenstander relatief weinig kansen weggeven, en met mooie doelpunten van Thomas (4), Quint (3), Jelle (2), Milo, Ruben en Jop (1) kwamen we na 2 x 25 minuten voetballen uit op een mooie 12-6 eindstand.

We hebben er weer van genoten jongens! Bedankt voor de inzet!