Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Flakkee JO10-1 vecht zich wederom naar de overwinning

Onder heerlijke omstandigheden en op de prachtige grasmat van de van Pallandtpolder stond vandaag, 08-09-2018, de bekerwedstrijd tegen DVV’09 JO10-1 (Dirksland) op het programma.

Na het betreden van het veld werden eerst nog een stuk of 10 foto’s van het complete team genomen en na een korte warming up klonk het eerste fluitsignaal van spelbegeleider van der Linden.

Na de 8-2 overwinning van vorige week tegen DBGC, dachten de heren ook deze wedstrijd wel eenvoudig te kunnen winnen…

Helaas begonnen de spelers van Flakkee niet heel geconcentreerd aan de wedstrijd waardoor er al na 5 minuten tegen een 0-2 achterstand aan werdt gekeken. In de 2-minuten break volgde een korte motiverende speech, werden enkele wissels doorgevoerd en gingen de jongens met frisse motivatie terug het veld op, waarna aanvoerder Quint onmiddellijk de 1-2 binnenschoot!

Vervolgens schoot doorzetter Abdi Flakkee weer op gelijke hoogte met DVV! 2-2.

Na de siroop, keeper Jop gewisseld voor keeper Jaimy, was het Jop die keurig de 3-2 voor zijn rekening nam! We lagen weer op koers!

Na een duel tussen Abdi en de keeper van DVV, was het Thomas die van afstand mooi de bal tussen de palen schoot, helaas keurde de spelbegeleider deze goal af, omdat de keeper in het duel toch wel iets te veel gehinderd werd…

Daarna scoorde Abdullah na keurig overspelen de 4-2 voor de geel-blauwe thuisploeg!

Het laatste doelpunt werd gescoord door de tegenstander (4-3), waardoor we nog een spannende eindfase doormaakten, maar dankzij goed en geconcentreerd samenspel zijn de 3 punten uiteindelijk op de Pallandt gebleven!!

Op naar volgende week, waar we zullen strijden om de winst in de poulefase, dan staat de topper, de kraker, de derby van Middelharnis op het programma!!
Thuis tegen De Jonge Spartaan!

Tot dan!