Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Flakkee JO10-2 begint seizoen goed tegen Nieuwenhoorn

Zaterdag 7 september 2019
Het nieuwe team van Flakkee.

De jongens van Flakkee JO10-2 mochten vandaag de eerste wedstrijd spelen in de competitie tegen Nieuwenhoorn.
Na een aantal intensieve trainingssessies moest het nu dan gaan gebeuren. Na het klinken van het eerste fluitsignaal gingen de jongens er vol goede moed tegenaan. Helaas kwam de tegenstander erg sterk uit de startblokken.
De kanjers van JO10-2 waren nog aan het aftasten, maar het keeperstalent Swen mocht al snel voor de tweede keer de bal uit de touwen halen, 0-2 achterstand.

Er moest een vuist gemaakt worden. Die vuist, die kwam er. Rick knalde de bal keihard tegen de touwen en de aansluitingstreffer was een feit. Nieuwenhoorn was onder de indruk en wist niet van de eigen helft af te komen.
Na kansen voor Kacper en Liam, kwam Roan netjes op vanuit het middenveld. Na een paar goede bewegingen was de weg naar het doel vrij. Nieuwenhoorn moest aan de noodrem trekken en velde Roan. Helaas voor de tegenstander mocht Roan zelf de vrije trap nemen, 2-2!!
De rest van de eerste helft bleef Flakkee domineren. Het bleef niet alleen bij domineren, want de score werd uitgebreid naar 5-2 door respectievelijk Sven en tweemaal Kacper. Op slag van rust kon de tegenstander nog wel wat terug doen via een corner. De ruststand was dan ook 5-3.

Na de thee bleef Flakkee domineren, maar was niet altijd even effectief. Het was zelfs Nieuwenhoorn die met een sterk spelende dame akelig dichtbij de gelijkmaker kwam. Gelukkig konden goalgetter Kacper en de sterk spelende Sven Flakkee nog tweemaal op een mooi doelpunt trakteren. Het goed voorbereidende werk van Tom en Roan mag hierbij niet ongenoemd blijven. Na een blessure periode heeft Elian laten zien dat hij naast keepen ook goed mee kan doen in het veld. Inmiddels was het weer alsmaar slechter geworden en snakten de jongens van Flakkee naar het eindsignaal. Helaas ging dit gepaard met wat onnauwkeurigheden en kon het team van de overkant weer naderen op één doelpunt achterstand, 7-6. Vlak voor het eindsignaal kon Kacper de wedstrijd toch op slot gooien, wat hij dan ook deed. De eindstand van 8-6 kwam op de borden.

Conclusie: Een blij team en een zeer tevreden coach!

Met dank aan onze reporter!