Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Flakkee JO10-2 is terug van weggeweest

Afgelopen zaterdag werden de motoren gestart om richting de kop van het eiland te gaan. De uitwedstrijd tegen het altijd sterke WFB stond op de planning. De jongens van Flakkee JO10-2 snakken naar een overwinning.
Na het goede spel van vorige week zonder resultaat, nu wellicht goed spel met resultaat. Het team moest helaas Elian missen, want die liep tussen de kangaroos en de struisvogels. Gelukkig had coach Eddie de avond ervoor tot laat een tactische bespreking gehad, dus qua opstelling moest het wel goed komen.

Met Kacper in het doel gingen de jongens vol goede moed er tegen aan. De wedstrijd begon hard tegen hard, maar de kansen waren voor Flakkee. Een prachtige voorzet van Liam kreeg helaas niet de beloning tot assist. Sven kreeg de openingstreffer ook niet op zijn naam na een denderende rush vanuit het achterveld. Pech speelde ook een rol bij een sterke poging van Roan. De bal spatte op de paal!
De toeschouwers werden zenuwachtig en de vader van Sven was al drie keer naar de wc geweest. Zou het nu weer fout gaan?

Nadat Swen gevloerd was door de tegenstander, deed hij er nog een tandje bij. Swen mocht dan ook in de 12e minuut uithalen en knalde de bal keihard achter de sterk keepende dame van WFB, 0-1. De jongens kregen hierdoor de smaak te pakken. Kacper hield voorlopig het doel schoon, mede door de sterk spelende Tom. Waar zou het team zijn zonder deze keiharde verdediger. Balvirtuoos Sven kwam vervolgens weer mooi op vanuit het middenveld.
Na een fantastische schaar, gaf hij de bal knap voor aan Roan. Roan twijfelde geen moment en schoot de bal knap voorbij de doellijn, 0-2. Ondanks dat Ouddorp ook wat kleine kansjes kreeg, wat het inmiddels wachten op de derde goal van Flakkee. De eer was aan Jessey.
Jessey stond goed opgesteld en schoot bekeken binnen,
0-3. Het uitpubliek was inmiddels in extase.

Na de rust deed Flakkee het wat rustig aan. Zeker toen Liam en Sven de stand naar 0-5 hadden getrokken. Helaas kan je op dit niveau de touwtjes niet laten vieren. WFB kon het zelfs hierdoor op het eind nog spannend maken, maar de stand bleef steken op 3-5. De scheidsrechter blies op het fluitje en de handen gingen in de lucht van Flakkee JO10. We hebben weer een overwinning achter ons naam staan. We zijn er weer! Volgende week het altijd sterke team van Dirksland op bezoek, maar eerst nog even een paar zware trainingen op het programma!

We willen bij deze ook onze sponsor Dierenartsenpraktijk Oude-Tonge bedanken voor de gesponsorde tenues!