Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Flakkee JO10-2 neemt 3 punten mee uit Ouddorp

Bij de aftrap tegen WFB hing er dreigende bewolking boven het veld, maar ook onze Flakkeese boys waren een bedreiging in Ouddorp. Het eerste kwartier was het een wervelwind aan goals.
Al na een paar minuten spelen kwam er een vrije trap welke Sven netjes doorspeelde naar Roan, die schoot hem tussen de palen , 1-0.
Kacper brak uit voor de 2-0, Liam probeerde maar daar kwam de paal tussen, gelukkig belandde hij op de voeten van Roan, 3-0.
Even later een prachtig lobje van Sven, de keeper was nergens, 4-0.
WFB brak uit en maakte een tegengoal, Rick probeerde maar de bal was onhoudbaar 4-1. Flakkee bleef druk uitoefenen maar de keeper kon voorkomen dat Flakkee verder uitliep.

Boven het veld werd het steeds onrustiger, de eerste druppels vielen, snel naar de kleedkamer, rust.

De tweede helft startte nat en helaas met een tegen goal, 4-2. Het was even spannend, zwakken de mannen af of pakken ze het spel van de eerste helft weer op? Na een fantastische voorzet van Swen maakte Jessey de 5-2, het was duidelijk, de mannen zijn in vorm. Kacper zette door naar 6-2, schitterende goal! Toen kregen onze mooi-weer-spelers een dipje, Ouddorp werd gevaarlijk en binnen 2 minuten kwamen er 2 goals tegen. Tom probeerde nog zijn lichaam in de strijd te gooien door voor de bal te duiken, maar helaas 6-4.
Het spel ging heen en weer kansen aan beide kanten, Kacper gaf een antwoord, zijn derde ging er in!! 7-4.
Hij blijft doorzetten, poging 4 werd door de keeper uit het doel gehouden. Ouddorp probeerde het weer, maar gelukkig stond Liam daar op de lijn om de bal buiten de goal te houden.
Na weer een fantastische voorzet van Roan kon Liam de bal over de lijn brengen aan de overkant, 8-4. Wat een spanning, Ouddorp weer aan zet 8-5. Sven probeert, het lukt, Flakkee loopt uit 9-5. Sven heeft de smaak te pakken hij probeert gelijk nog een keer, via het been van de tegenstander lukt het weer, 10-5.

Dit is de eindstand van een fantastische wedstrijd, de mannen hebben laten zien dat ze samen spelen, elkaar kansen geven, daardoor kan er naar huis worden gegaan met dikke winst op zak!!

Met dank aan onze inval reportster!