Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Flakkee JO11-1 benut zijn kansen niet

Vandaag moesten we voetballen tegen vv Smitshoek. In de bekerpoule waren we hier ook al geweest. Op veld kunstgrasveld 7a werd er om 9:45 uur afgetrapt.

Flakkee begon slordig aan de eerste helft. Veel balverlies en onnodige acties waardoor we ons zelf in de moeilijkheden brachten. Het 1e tegendoelpunt was daarom ook dikke pech. Een schot op de paal de via Daan zijn achterhoofd het net in rolde. Flakkee kwam er daarna af en toe uit. Arthur schoot met zijn linker keihard tegen de paal. Flakkee kwam iets beter in de wedstrijd. Toen het net weer wat beter ging ontstond door een foutje in de verdediging de 2-0. Mohammed kopte voor rust nog op paal na een mooie corner en zo gingen we met 2-0 achterstand naar de ranja.

Met het goede gevoel van de 1e helft startte de Geelblauwen goed aan de 2e helft.
Smitshoek werd teruggedrongen op eigen helft en Flakkee werd sterker. Af toe kwam Smitshoek er door maar de verdediging met Arthur op doel hield stand. De aanval van Flakkee kreeg talloze kansen met Justin P en Nick. Mohammed scoorde ook net niet. Na een counter wist Justin P met zijn linker voet de bal binnen te tikken. Flakkee voelde dat een gelijkspel hier te halen viel en ging er naar op zoek Helaas was hier de tijd niet meer voor en zo hebben we na hard werken nipt verloren met 2-1 in Barendrecht.