Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Flakkee JO11-1 geeft het in de laatste minuten uit handen

Veelbelovend beginnen we aan de wedstrijd. VFC staat 2 plekjes boven Flakkee misschien kan de JO11-1 weer eens een potje winnen.
De wedstrijd begint gelijk goed, direct na het fluitsignaal scoort Arthur de 1-0.
VFC laat dit niet over zijn kant gaan en slaat gelijk gevaarlijk terug voor het doel van Flakkee. De verdediging met Hamza, Brian en Justin M werken de bal vakkundig weg. De bal word via Athur naar Nick gepasst, maar de verdediging van VFC werkt de bal weg. Nick nogmaals op weg naar het doel, weer de verdediging van VFC die de bal wegwerkt, we slepen er wel een corner uit. Nick neemt de corner en Hamza die uit de verdediging mee naar voren is probeert de scoren, maar VFC werkt de bal goed weg en is er vrij spel voor VFC en de achter gebleven verdediging zit er niet bovenop en VFC heeft vrije schietkans en de 1-1 word binnen geschoten.
VFC verovert na de aftrap snel weer de bal van Flakkee en Hamza word slim voorbij gespeeld Brian neemt het over en verovert de bal, kan zomaar heel het veld over dribbelen, helaas gaat het niet helemaal goed en rolt de bal over de achterlijn.
Vervolgens gaat Nick weer aan de haal met de bal die hij maar net binnen kan houden, na een èèn tweetje met Mohammed waagt Nick een doelpoging die knap word weggekopt door VFC.
Dit trucje herhalen Mohammed en Nick nogmaals het èèn tweetje en nu weet Mohammed de 2-1 binnen te tikken.
Er komt nog een corner voor VFC die weer goed word weggewerkt door de Flakkeese verdediging. Hamza mag 3x ingooien elke keer een stapje verder naar voren en 3x is scheepsrecht, want de 3e ingooi op Nick resulteert in de 3-1.
VFC trapt weer af en door een misverstand tussen Daan en Brian word de 3-2 door VFC binnen getikt. Kan gebeuren jongens koppies omhoog we gaan er weer voor.
Na de aftrap verovert VFC snel weer de bal en niemand zit erop en Flakkee laat VFC gewoon schieten dus het onvermijdelijk doelpunt volgt de 3-3.
Er volgt nog een corner van Athur maar die vliegt zo voorbij het doel van VFC.
Hierna stormen er 4 man van VFC op Brian af die er na de corner alleen voor staat in de verdediging er is geen houden meer aan voor Daan en de 3-4 gaat in het Flakkeese doel.
Na de aftrap gaat Arthur goed door en waagt een doelpoging, maar de goede keeper van VFC houd de bal tegen.
Er volgt een vrije trap voor Flakkee na een tackel op Mohammed. Athur neemt de vrije trap, maar raakt de bal helemaal verkeerd en vliegt naast het doel.
Justin M verdedigt de bal goed en passt hem op Arthur die vervolgens de bal net over schiet.
Mohammed kapt draait tikt en scoort de 4-4. De wedstrijd gaat gelijk op.
Mohammed weet de bal te veroveren en heeft een vrije schietkans op het doel van VFC, hij heeft een geweldig schot in gedachten, Mohammed haalt uit en raakt de bal verkeerd en de bal schiet mijlenver naast.
Tim verdedigt de bal goed, je komt hem niet zomaar voorbij. VFC sleept er wel een corner uit. VFC neemt de corner waaruit VFC gevaarlijk voor het doel van Flakkee komt, maar daar staat onze Arthur die het schot van VFC goed wegwerkt.
RUST 4-4!!!!!
Na de rust beginnen we weer goed aan deze sportieve wedstrijd met een sportieve tegenstander en sportieve toeschouwers van de uit- en thuisploeg.
Nick geeft een voorzet voor het doel van VFC en met een balletsprong probeert Justin P te scoren, maar hij kan er niet meer bij.
Nick komt voor de derde keer over rechts en eindelijk word die beloont met de 5-4.
De aftrap van VFC word goed door getikt door VFC, maar Brian staat zijn mannetje en verovert de bal en passt hem op Justin P die vervolgens bijna scoort.
Helaas scoort VFC de 5-5.
De prachtige corner van Nick word goed gepakt door de keeper van VFC.
Wij hebben gelukkig ook een goede keeper Daan, want de bal die 2x door het midden word verdedigt word goed gepakt door Daan.
Corner van VFC word goed verdedigt door Brian en een corner vanaf de andere kant volgt.
Nick dribbelt weer richting het doel van VFC, maar Nick word getackeld en we krijgen een vrije trap mee.
Vrije trap word genomen en Nick schiet de bal op de paal van het VFC doel, de rebound word wel binnen geschoten door Nick 6-5.
Na een scheidsrechtersbal weet Justin P de bal weer te veroveren, hij stevent af op het doel van VFC Justin P twijfelt zal ik hem zelf schieten of afgeven aan Nick, hierdoor is VFC verward en kan Justin P zo de 7-5 binnen schieten
Er volgen nog een corner van VFC, een goede redding van daan, een schot van VFC over het doel, corner van VFC en een gevaarlijk schot hoog over van VFC.
Kom op Flakkee nog even volhouden.
De verdediging van Flakkee werkt hard en de aanvallers helpen goed mee achterin.
Helaas mocht dit niet baten en de 7-6 van VFC volgt.
Daan heeft nog een goede redding, waaruit een corner voor VFC volgt. VFC weet de corner goed te benutten en de 7-7 volgt. De 7-8 volgt er snel achteraan
Flakkee probeert er nog alles aan te doen om gelijk te komen en begaat een overtreding en een vrije trap voor VFC waaruit de 7-9 word gescoort.
Helaas is dit het einde van een spannende en leuke wedstrijd. Flakkee JO11-1 verslapt op het laatst en helaas betekent dit verlies van de wedstrijd en de jongens balen er verschrikkelijk van.