Flakkee JO11-1 houdt de punten op de Pallandt.

In het laatste weekend van de meivakantie was VV Stellendam de gast op de Pallandt.
Flakkee wat de laatste wedstrijd tegen DVV met een gelijkspel eindigde begon dus met vertrouwen aan deze partij. Het enige wat nog roet in het eten kon gooien was nasleep van het tentenkamp van Hemelvaartsdag.
Om 9:45 begon op veld 2 de wedstrijd onder leiding van scheidsrechter Bosman.
Flakkee begon met goede inzet aan de wedstrijd. Leuk om te zien dat duels werden gewonnen en dat combineren steeds beter gaat. Met Arthur op de rechtsbuiten plaats werd er gevaar gesticht voor de goal met zijn voorzetten en schoten. We waren gelijkwaardig maar het was Flakkee dat de score opende. Arthur kon op aangeven van Nick de bal rechtsonder de keeper binnen schuiven.
Stellendam ging door waar het mee begonnen was. De diepte zoeken en met 2 sterke middenvelders proberen de verdediging van Flakkee te doen wankelen. Dit werpte zijn vruchten af want de 1-1 was een feit. Gezien de kansen van beide teams had het ook zomaar 4-4 kunnen staan.
Achterin waren we allemaal scherp. Brian, Justin en Hamza speelden ijzersterk en Daan was ook heel goed op de goal.
Met 1-1 gingen we rusten.
De 2e helft was Flakkee de bovenliggende partij. Kans op kans kregen we maar maakten het niet af. Totdat Joeri de bal voor zijn voeten kreeg na een schot van de solerende Hamza en in de rechter onderhoek het net liet bollen. Nu doorpakken en de wedstrijd beslissen maar Stellendam sloeg terug. Een goede actie van de linksvoor met een solo de bal onder Daan doortikte. We stonden weer gelijk. Waar we eerst zenuwachtig werden pakte we nu door. Aanval na aanval op de goal van Stellendam resulteerde in een doelpunt van Joeri. Weliswaar van richting veranderd maar tellen deed hij. Met deze stand werd de wedstrijd beëindigd door de leidsman.
Met inzet en strijd gewonnen👍👍👍