Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Flakkee JO11-1 houdt de punten op de Pallandt

18 November 2017

Vandaag moest Flakkee thuis voetballen tegen de onderste van de ranglijst. Flakkee had tot nu toe nog maar 3 punten gehaald en stond maar 1 plaats boven NSVV die deze competitie nog geen enkel punt wist te behalen. De jongens van Flakkee hoopten dan ook nu met een mindere tegenstander een puntje of misschien wel 3 binnen te halen.

De jongens begonnen wat slordig aan de wedstrijd en keeper Daan moest gelijk flink aan de bak en had een aantal mooie reddingen.

Flakkee werd wakker en kreeg voorin een aantal mooie kansen die helaas niet werden benut. Zo was de voorzet van Arthur op Justin P. iets te hard en vloog voor het doel langs. Er was een mooie actie van Tim, maar de bal belandde op de paal. Door een goede voorzet van Nick volgde een corner waarbij de bal belandde op het hoofd van Justin P. maar deze kopte naast. Een mooie voorzet van Justin P. op Arthur maar Arthur schoot de bal net over. Sommige ouders dachten dat de bal in het doel was belandt, maar dat was helaas niet het geval.

Daarna volgden er een aantal kansen van de tegenstander en helaas kwam Flakkee met 1-0 achter. Het geluk was duidelijk aan de zijde van de tegenstander.

Flakkee kreeg daarna weer een aantal kansen, maar de bal belandde maar niet in het doel. Toch wist Justin Maasdam hierin verandering aan te brengen. De bal kwam uit een corner best ver van het doel bij hem terecht. Een ver afstandsschot van deze jongeman belandde tussen de twee palen. Zo gingen we 1-1 de rust in.

Na de rust ging Mohammed meer de bal overspelen en een voorzet van hem kwam goed bij Nick. Helaas schoot Nick de bal naast het doel. Na een actie van Brian achterin kwam de bal bij Mohammed en deze gaf de bal aan Justin P. die helemaal vrij stond voor het doel. Justin Paulissen wist de bal mooi in het doel te schieten. Stand 2-1.

Daarna werd het de verdediging van Flakkee nog flink lastig gemaakt. Gelukkig was daar Daan die vandaag top keeperswerk leverde en een doelpunt van de tegenpartij werd voorkomen.

Flakkee heeft eindelijk weer eens gewonnen en dat werd zeker gevierd door de jongens.