Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Flakkee JO11-1 kansloos in Goudswaard

Na een sterke 2e helft bij Smitshoek vorige week in onze gedachten begonnen we aan de wedstrijd tegen SJO Korendijk in Goudswaard.
Arthur was helaas ziek en Sven was zijn vervanger op de goal. Mohammed had de verkeerde tas meegenomen thuis en moest voetbalschoenen lenen.
Na de aftrap om 9:00 werd het duidelijk dat Korendijk een zeer sterk team in de wei had staan. Flakkee lukte het amper om 3x over te spelen en stond constant onder druk voor eigen goal. Sven had verwacht de morgen rustig op te starten als “stand in” keeper maar moest vol aan de bak. Mooie reddingen met knie, vinger toppen, via lat en paal zouden deze wedstrijd gaan bepalen. Dat het mis zou gaan stond vast. Voor de rust konden we de schade beperken tot 2-0.

Na de zoete ranja hoopten we dat we als team meer indruk konden maken, maar het lukte niet. Spaarzaam kwamen we over de middellijn maar de blonde verdedigers van Korendijk liepen alle gaten dicht en verdedigden sterk.
Korendijk liep uit in de score met mooie aanvallen ondanks hard werken van onze geelblauwen. Bij Brian werd zelfs zijn voetbalschoen uitgeschoten toen hij blokte. De eindscore van 8-0 was eigenlijk nog een wonder. Sven hield heel veel tegen en de paal en lat waren vandaag onze vriend. Desondanks werden de penalty’s lachend genomen onder aanvoering van Hamza leek het erop dat ze de wedstrijd snel vergeten waren……
Volgende week beter thuis op de Pallandt!!!!!!!