Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Flakkee JO11-1 pakt punt tegen Rozenburg

Na de winterstop is Rozenburg de eerste tegenstander uit de competitie die op bezoek komt op de Pallandt. Vorige week werd de wedstrijd tegen DVV afgelast. Na een zware najaarscompetitie zijn we een klasse teruggezet en hopen nu dat we nu lekker mee kunnen draaien. Vandaag zonder Mohamed die de griep goed te pakken heeft maar met Jorn en Jasper van de 11-2 werd er door scheidsrechter vd Linde om 10:45 afgetrapt.
Flakkee begon goed aan de wedstrijd en kwam regelmatig voor de goal bij Rozenburg. Na enkele minuten kreeg Flakkee de 1e kans die benut werd. Door goed doorjagen van Arthur speelde de verdediger de bal terug naar de keeper maar daar stond Justin Paulissen plots tussen. Hij scoorde en bracht Flakkee op voorsprong.
Rozenburg schrok hierdoor wakker en ging beter voetballen. Na een goed combinatie scoorde Rozenburg en zo stond het weer gelijk. Flakkee kreeg na de tegentreffer behoorlijke kansen die steeds weer naast gingen via de keeper of verdedigers. Wat was dat balen maar met een 1-1 stand gingen we rusten.
Na de ranja ging Flakkee met veel inzet verder waar het de 1e helft was geëindigd. Na enkele kansjes was het Rozenburg die op voorsprong kwam. Verdedigend stonden we even niet goed wat gelijk werd afgestraft. Flakkee kon op jacht naar de gelijkmaker. Het ging moeizaam tot dat Brian een schot afvuurde op de Rozenburgse keeper. In het linkerhoekje verdween de bal tegen de touwen. De 2-2 werd genoteerd in scheidsrechter vd Linde zijn boekje.
Na de gelijkmaker kwamen er nog spannende momenten voor het doel bij Daan maar hier werd niet meer gescoord. Een gelijkspel was over heel de wedstrijd gezien een terechte uitslag!!