Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Flakkee JO11-1 verliest 1e competitie partij

Op een zonovergoten zaterdagmorgen was Nieuwenhoorn JO11-4 de gast op de van Pallandt polder.
Zonder Mohammed en met aanvoerder Tim werd er 11:00 uur afgetrapt op veld 2.
Flakkee begon voortvarend met Justin en Nick voorin. De eerste de beste kans vloog op de lat maar daarna was het wel raak. Een snelle goal van Nick in de wedstrijd bracht energie bij de jongens. Dit was helaas maar voor even. Nieuwenhoorn verzilverde ook gelijk 2 kansen en zo keken we weer tegen een achterstand. Hierna ging het snel. De doelpunten werden makkelijk door Flakkee weggegeven en zo keken we tegen een 1-5 achterstand aan. Met Justin M op de midden werd er voor rust nog een aanval ingezet die werd afgemaakt door Nick. Met een stand van 2-5 gingen we rusten.
Met goede moed werd er richting de kantine gevoetbald in de 2e helft. Flakkee werd wederom afgetroefd op hun felheid en moest vrij snel een tegengoal incasseren.
2-6 stond op het bord toen Flakkee iets sterker ging spelen. Justin P kreeg op de midden de bal aangespeeld en met zijn snelheid had hij net genoeg voorsprong om de bal binnenkant paal binnen te tikken. Hoop keerde terug en Flakkee drong aan. Nick scoorde kort daarna de 4-6 en leek het tij te keren. Het was voor korte duur. Nieuwenhoorn nam het heft in handen en liep uit in score naar 4-11. Nieuwenhoorn speelde het netjes uit.

Volgende week weer een nieuwe kans bij Smitshoek uit……..