Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Flakkee JO11-1 vermaakt publiek

Zaterdag 7 september 2019
Na vorige week met 1-5 gewonnen te hebben van de Jonge Spartaan JO11-1, stond vandaag de wedstrijd tegen Zuidland JO11-1 op het programma.
Vorige week speelden we een goede eerste helft, maar in de tweede kwamen we fysiek tekort. Dat was gelukkig deze wedstrijd beter.
Vanaf het begin waren beide ploegen echt aan elkaar gewaagd. Zuidland liet zien net als Flakkee over goede voetballers te beschikken, maar grote kansen kregen ze gelukkig nog niet. Flakkee kreeg wel een paar kansen via Milan en Menno waarbij laatstgenoemde de score mocht openen. Niet veel later kregen ook Olaf en Bradly kansjes, maar Menno was de persoon die de 2-0 binnen tikte. Vlak voor rust gaf Thijs de bal uit een corner mooi voor op Menno die met een halve volley de bal ineens in het doel schoot en daarmee een echte hattrick maakte. De 3-0 was ook de ruststand.

Na de rust bleef Flakkee goed voetballen en Zuidland kwam er steeds minder aan te pas. Vooral Liam was aan de zijkanten een plaag voor de tegenstander en vele aanvallen begonnen bij hem. Kwam Zuidland er een keer goed uit, dan was onze verdediging onder leiding van Abdullah waakzaam en konden zij kansen niet voorkomen, dan was keeper Mohammad een sta-in-de-weg, hij was echt in vorm!
Uiteindelijk scoorden onze jongens nog 6x waar echt een paar mooie doelpunten bij zaten. Bradly scoorde met links na een mooie aanval, Milan scoorde een intikkertje, Thomas schoot knap raak na goed doorjagen en Thijs scoorde er 2 waaronder een schot met links, klasse!

Eindstand werd 9-1, het tegendoelpunt was een eigen doelpunt van Jelle die verder echt een goede wedstrijd speelde, maar dat gold eigenlijk voor al onze spelers wel.
Klasse jongens!
Doelpunten :
Menno 4x
Thijs 2x
Thomas 1x
Milan 1x
Bradly 1x