Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Flakkee JO11-1 wint overtuigend van Brielle

Na enkele weken van afgelastingen konden we vandaag aantreden tegen Brielle. Na een goede warming up begon de wedstrijd om 9:30 uur op veld 2.
Flakkee kwam sterk uit de startblokken. Felheid in duels zorgde ervoor dat Brielle het lastig zou krijgen in de Pallandt polder. Achterin onder leiding van Daan kwam Flakkee niet echt in de problemen.
Na een aanval over links prikte Nick de bal over de keeper en stond het 1-0. Verdiend gezien het verloop van de openings fase. Na een counter door de midden werd Paulissen weggestuurd en hij schoot met zijn linker voet de bal via de paal in de touwen. Wat een begin van de wedstrijd…. Niet veel later schoot Mohamed nadat hij al kansen had gemist van afstand snoeihard in de rechter onderhoek.
Flakkee stond goed met Brian als slot op de deur. Hamza vecht in elk duel met kracht en Arthur en Justin Maasdam stonden ook hun mannetje. Met Mohammed op de midden kwamen we er voetballend gevaarlijk uit. Voor de rust moesten we een tegengoal incasseren door sterk doorzetten van de Brielse aanvaller die hem onberispelijk achter Daan tegen de touwen schoot. 3-1 was de ruststand.

Na de ranja en het praatje in de kleedkamer waar toch maar verteld werd dat het nog 25 minuten duurt en de euforie iets ingedamd werd begonnen we aan deel 2.

De jongens pakte het goed op en vervolgde met de zelfde inzet de wedstrijd. Na een corner van links knikte Nick zijn 1e kopdoelpunt binnen. Zo liep Flakkee uit met doelpunten van Mohamed en een mooie aanval die ingeschoten werd door Paulissen uit tot 6-1. Op voetbal.nl kun je stemmen voor man of the match maar vandaag waren het er 8 volgens de leiding.
De penalty’s werden niet best genomen. Arthur raakte haast de schoorsteen van Fleuren wat zorgde voor lachende teamgenoten.