Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Flakkee JO11-1 wint van Hekelingen op de zonnige van Pallandt

Zaterdag 14 oktober – Op deze prachtige dag in de herfst ontving Flakkee de tegenstander v.v. Hekelingen JO11-4 thuis voor alweer de vierde wedstrijd in de competitie. De JO11-1 speelt in de 5e klasse mee en heeft helaas tot nu toe nog geen enkel punt weten te behalen.
De JO11-1 begint de wedstrijd met in de aanval: Mohammed (links), Arthur (midden) en Nick op rechts en in de verdediging Hamza (links), Brian (midden) en Justin Maasdam op rechts. Onze doelman Daan Jelier had vandaag tevens de aanvoerdersband om. Flakkee begint de wedstrijd gretig en weet direct druk te zetten op de tegenstander. Na amper vijf minuten speeltijd valt het eerste doelpunt in het voordeel van Flakkee 1-0. De wedstrijd zet voort en vindt voornamelijk plaats op de helft van de tegenstander. In de 8e minuut maakt Nick 2-0. De jongens houden het veld goed breed. Daan Jelier vervult de rol van aanvoerder vanuit zijn doelpositie uitstekend en geeft regelmatig aanwijzingen naar zijn team. We zien nu ook Hekelingen aanvallen uitvoeren, maar deze worden steeds handig weggewerkt door onze verdedigers en doelman. Wanneer de bal weer naar voren wordt gebracht en Nick niet verder kan met zijn actie, waagt hij het er op en schiet vanaf 15 meter op het doel en maakt daarmee 3-0!
Hekelingen weet een paar keer te ontsnappen van de eigen helft maar de doelman van Flakkee weet zijn doel schoon te houden. In de 20e minuut geeft Mohammed een voorzet vanaf rechts waarna Arthur hem vanaf links het doel weet te raken 4-0. Ook in de laatste minuut van de eerste helft kapt Arthur met links voorbij de verdediger waarna hij met rechts een doelpunt maakte: 5-0 en tevens hattrick.
Na de rust staat Tim in de verdediging en is Justin Paulissen in de aanval erbij gezet. Nick krijgt van achteren de bal aangespeeld en met een schot voor open doel maakte hij de 6-0 en daarmee tevens een hattrick. Hekelingen krijgt kansen in de tweede helft maar het geluk is niet aan hun zijde. Dat Hekelingen toch voor verrassingen kan zorgen blijkt wanneer na een fout achterin een doelpunt wordt gemaakt: 6-1. Ook Hamza maakt een mooie actie en kapte zijn tegenstander uit waarna hij de 7-1 voor zijn rekening nam. De wedstrijd nadert het einde, maar de pijp is nog niet leeg. In laatste minuut scoorde Arthur weer met een combinatie: 8-1.
Het zat de JO11-1 vanaf begin dit seizoen niet mee en hebben vorige week een forse nederlaag te verwerken gehad. Echter vandaag hebben we toch een heel ander team mogen aanschouwen op het veld. Alle spelers gaven 100 procent inzet en deden net dat stapje extra. Hier stond duidelijk een team dat met elkaar en voor elkaar wilde spelen. Al met al resulteerde dat in een prachtige overwinning op de eigen van Pallandt. Het zonnetje scheen, maar het team schitterde.