Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Flakkee JO11-1G verslaat Korendijk

Voor de JO11-1G stond afgelopen zaterdag ook eindelijk de eerste wedstrijd van het seizoen op het programma. Het team bestaat uit spelers die vorig jaar in de E1, E2 en F1 speelden, dus het was even wennen aan elkaar, maar dat duurde niet lang.
Vanaf het eerste moment was Flakkee de betere ploeg en we kregen al snel kansen. De 1-0 werd uiteindelijk gemaakt door Morris die goed door ging en de bal hard langs de keeper schoot. Flakkee kreeg nog enkele goede kansen, maar de bal werd er elke keer uitgehouden door de goede keeper van Korendijk. Korendijk zelf kreeg ook enkele kansen, maar Sem wist zijn doel nog schoon te houden, maar halverwege de eerste helft wist hij het eerste schot nog te stoppen, maar op de rebound was hij kansloos. De mooiste aanval van de ochtend tussen Benno en Joeri werd jammer genoeg door Joeri met een volley overgeschoten, dat had een beter lot verdiend.

In de tweede helft werd Korendijk wat sterker, maar Flakkee kreeg ook nog een aantal aardige kansen. Joeri wist een van deze kansen te benutten toen een corner niet goed weggewerkt werd en hij hard binnen kon schieten. De snelle uitbraken van Flakkee werden een aantal keren goed opgezet, maar gescoord werd er niet meer.

Jongens en dame, klasse gespeeld! Het gaat een leuk seizoen worden!