Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Flakkee JO11-1G wint ook van DVV

Zonder de geblesseerde Agnesa maar met hulp van Paul (2e helft) speelden we vandaag tegen DVV JO11-1G. De uitwedstrijd werd vrij makkelijk gewonnen, maar we probeerden de kinderen te waarschuwen er niet te makkelijk over te denken.Dat bleek geen overbodige waarschuwing, want hoewel Flakkee beter was en meer kansen kreeg ging het toch erg moeizaam. Flakkee kreeg in de eerste helft een flink aantal grote kansen, maar elke keer was het de keeper van DVV die zijn ploeg op de been hield. Uit een corner scoorden we de 1-0 door Morris, die de bal mooi binnen kopte. Na die goal bleven we kansen krijgen, maar ook DVV bleef goed meedoen, maar gelukkig wist onze verdediging onder leiding van Abel bijna elke uitbraak onschadelijk te maken waarna we gelijk weer konden aanvallen. Ondanks een aantal grote en kleine kansen werd de rust behaald met “maar” 1-0.
Na de rust werd het spelbeeld anders, maar dat kwam door een foutje van de keeper van DVV. Het eerste schot na de rust van Eurolind ging er namelijk gelijk in en door die 2-0 voorsprong voor Flakkee leek DVV het een beetje op te geven. Na deze goal kregen we meer kansen en DVV werd eigenlijk niet echt gevaarlijk meer. De 3-0 werd uiteindelijk gemaakt door Paul en niet lang daarna maakte Benno uit de kluts voor het doel de 4-0. De eindstand werd op het bord gezet door Eurolind die na een mooie actie de bal hard in het doel schoot.

Zo wonnen we ook van DVV, maar omdat de concurrentie ook won blijft de voorsprong 1 punt op de nummer 2 en 3 punten op de nummer 3. In deze competitie kan iedereen van elkaar winnen en zo zal het dus waarschijnlijk tot en met de laatste dag spannend blijven, maar dat is natuurlijk het leukste…