Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Flakkee JO11-2 deelt punten…

img-20161029-wa0005
De eerste wedstrijd van de competitie was thuis tegen ST Herkingen/NTVV. In de mist met dauw op de mat trapten de geelblauwen af om 9:00 uur.
Dat we na de bekerpoule 2 klassen opgeschoven zijn werd wel duidelijk na de aftrap. Fysiek moesten we uit een ander vaatje tappen. ST Herkingen/NTVV kwam goed uit de startblokken. Flakkee was een beetje afwachtend en niet helemaal wakker. ST Herkingen/NTVV creëerde de eerste kansen en uiteindelijk ook een doelpunt. De aanvaller tikte de bal mooi in de hoek naast Sven. Flakkee was hierdoor wakker geschud en ging hierna ook steeds beter spelen. Viktor kreeg de bal niet op het doel geschoten. We waren te gehaast en onnauwkeurig. ST Herkingen/NTVV speelde veelvuldig de bal terug naar de keeper als zij balbezit kregen. Na een paar keer dacht Finn hier een stokje voor te steken en loerde op de bal en dit lukte. Hij kreeg de bal in de loop mee en tikte de bal tegen het net. Over en weer kwamen er tot de rust de nodige kansen maar met 1-1 gingen we rusten.

Na de rust gingen beide teams op de zelfde voet verder. Over en weer behoorlijke kansen maar te wild aan de bal. Als eerste wist ST Herkingen/NTVV te scoren na een foute pass door de midden en werkte de aanvaller daarna de bal achter Viktor. Onze achterhoede met Jakub en Finn kregen steeds meer grip op de spelers van ST Herkingen/NTVV. Nadat Liban was uitgevallen met een zere voet stond Daan links voorin. Na een mooie pass van achter stond Daan oog in oog met de keeper maar schoot over. De geelblauwen gingen voor de gelijkmaker en de kwam er. Job die tegen zijn klasgenootjes voetbalde scoorde de 2-2 waardoor hij maandag met opgeheven hoofd de klas in kan lopen. De 2-2 was uiteindelijk een terechte uitslag. Op naar de volgende wedstrijd!!!!!!
img-20161029-wa0000 img-20161029-wa0008 img-20161029-wa0009