Flakkee JO11-2 toont veerkracht en speelt gelijk….

IMG-20170415-WA0032
De uitwedstrijd bij DBGC werd ruim verloren dus de geelblauwen waren gewaarschuwd. Er moest meer inzet getoond worden om dit team weerstand te bieden.
Om 9:00 uur floot scheidsrechter v/d Doel voor de aftrap.
Flakkee begon sterk aan de wedstrijd. De duels werden aangegaan en Oude Tonge kwam niet in hun spel wat ze thuis wel lukte. Flakkee kwam door goed doorzetten zelfs nog tot kansen maar echt gevaarlijk werd het niet.
DBGC kreeg een halve kans die na half uitverdedigen voor de voeten van een Oude Tongenaar kwam. Deze twijfelde niet en schoot via de handen van Sven binnenkant paal binnen.
Flakkee herpakte zich en ging weer in de aanval. Niet veel later kreeg Nick de bal strak aangespeeld in de diepte en schoot beheerst in de rechter hoek. Een verdiende 1-1 op dat moment. Het hele team gaf gas om door te zetten en op voorsprong te komen.
Wederom sloeg de pech toe toen een speler van dichtbij hard tegen Sven schoot en de bal over de doellijn hobbelde. De geel blauwen keken weer tegen een achterstand aan maar gingen weer door.
In de aanval was het weer Agnesa die de bal strak afleverde bij Nick die na de bal goed te hebben gelegd voor zijn rechter been keihard uithaalde. De keeper werd nu in de andere hoek geklopt en zo gingen we met een 2-2 stand rusten.

Na de Ranja was het een wedstrijd die gelijk op ging maar beide teams hielden stand. Daan en Sven op de midden zorgden ervoor dat DBGC moeite had om de aanval in te zetten. Achterin was Finn met Jakub ook sterk waardoor we deze stand konden vasthouden.
Aan het einde van de wedstrijd werd Flakkee toch nog een keer gevaarlijk. Sven probeerde het kunstje van de uitwedstrijd bij DBGC te herhalen. Helaas lepelde hij de bal naast het doel.
Job en Nick voorin kregen nog wat kleine kansjes maar gescoord werd er niet meer.
Viktor hield zijn doel ook schoon in de 2e helft.
Agnesa, onze super dame bedankt voor je hulp!!!!!!!
IMG-20170415-WA0033 IMG-20170415-WA0030 IMG-20170415-WA0026