Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Flakkee JO11-3 wint van koploper Melissant

Vandaag (25 februari) stond de inhaalwedstrijd Melissant JO11-2G – Flakkee JO11-3 op het programma. In de kleedkamer kregen de spelers te horen dat ze een sterke tegenstander konden verwachten in de wedstrijd die ging komen. De 9 en 10 jarigen zijn inmiddels op een leeftijd dat ze begrijpen wat dat betekend en ze probeerden elkaar te motiveren. Na wat aanwijzingen van de coaches gingen de jongens het veld op. Even na 10 uur werd de aftrap in Melissant genomen door onze JO11-3. Flakkee kwam in de eerste 10 minuten wel een paar keer in de problemen. Een aantal kansen voor Melissant, maar ze misten het doel steeds net op een paar centimeter. Daar komt Flakkee een aantal keer goed weg! Helaas weet keeper Arthur zijn doel niet schoon te houden en valt het eerste doelpunt voor Melissant. Voor Flakkee waren er evengoed kansen door het veld mooi breed te houden. De interactie tussen aanvallers en verdedigers was goed. Er werd op elkaar ingespeeld en foutjes werden mooi weggewerkt. Grote klasse! Flakkee kwam steeds beter in de wedstrijd en wist uiteindelijk met 3-2 de rust in te gaan.
Een aantal jongens hebben in overleg met elkaar gewisseld. Sommige jongens wilde graag hun positie behouden. De coaches vonden het goed en zo gingen we veld op met achterin: Hamza, Bram en Justin Maasdam en voorin met Tim, Binck en Justin Puulissen. Kenji stond op dat moment nog even wissel.
Door een goede eerste helft ging het team van Flakkee met vertrouwen het veld op, maar besefte wel dat de wedstrijd nog niet gespeeld was! De jongens wisten de concentratie vast te houden en bleven door gaan met hun sterke spel. Er waren redelijk wat toeschouwers aanwezig en het meegereisde publiek werd getrakteerd op een mooie wedstrijd van hun jeugd. Zo hebben we sterke verdedigende acties gezien van Hamza, Bram en Justin Maasdam. Justin Poulissen en Kenji waren vooral voorin gevaarlijk. Tim zocht zijn positie meer halverwege het veld en kon met zijn passes de verbinding leggen tussen aanval en verdediging. Binck is vaak onze verdediger bij de JO11-3 maar hij stond nu even centraal voorin. Dat deze positie hem ook zeer goed ligt bleek wel, want hij scoorde het vierde doelpunt.
In de laatste 10 minuten werd Kenji tijdens een felle verdedigende actie onderuit gehaald. De wedstrijd werd even stil gelegd en er werd besloten om hem even naar de kant te halen. Opgeven vond hij maar niks en kwam na een paar minuutjes rust het veld weer in. Na een strakke pass van Hamza tikte hij toch even de 5-2 binnen! Bam!

De coaches waren zeer tevreden over de goede prestaties van het team vandaag en hebben genoten van de mooie wedstrijd. Na de penalty’s werd er sportief de handen geschut en was het tijd om weer naar huis te gaan. Fijne vakantie!