Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Flakkee JO12-1 haalt ook uit tegen SHO

29 September 2018
Na twee keer uit in Ouddorp te hebben gespeeld wachtte de eerste competitie wedstrijd op het thuisveld! Tegenstander vandaag is JO12-5 van SHO.

De eerste helft gaat de wedstrijd gelijk op en lijkt het of de ploegen aan elkaar gewaagd zijn. Flakkee komt snel op een 0-1 achterstand maar door doelpunten van Daan en Kenji is het met de time out 2-1 voor Flakkee. SHO weet toch de gelijkmaker te maken 2-2. Hierna gaat Flakkee beter voetballen en geeft de verdediging eigenlijk niks meer weg. Brian, Sofie en Mohamad staan goed en keeper Roan stopt de kleine kansje van SHO. Nick, Mohammed en Justin p scoren voor rust nog ieder een doelpunt na goed samenspel met Justin m.5-2
Tweede helft beginnen we met dezelfde keeper die bij zijn reddingen in de eerste helft toch last heeft gekregen van zijn knie. Dit blijkt mee te vallen als Roan de bal over de verdediging van SHO schiet in de voeten van Justin p 6-2. SHO zet druk op het doel maar met Arthur als sterke verdediger en goede aantal goede schoppen naar voren loopt Flakkee al snel uit naar een 10-2 voorsprong door doelpunten van Mohammed Arthur zelf en Justin p 2x. SHO krijgt geen echte kansen meer maar Flakkee wel. Helaas vergeten de jongens de laatste 10 minuten samen te spelen waardoor alleen Kenji nog scoort. Eindstand 11-2 overwinning.

Goed gevoetbald heren en dame