Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Flakkee JO12-1 heeft geen moeite met de Jonge Spartaan

De tweede wedstrijd in de beker ronde speelden we tegen De Jonge Spartaan JO12.
Vorige week tegen SNS kwamen de jongens net iets te kort maar deze wedstrijd speelde de jongens en dame een keurige wedstrijd met veel doelpunten en kansen. Zonder de geblesseerde Sven, die ongelukkig neer kwam op de training en daarbij zijn sleutelbeen brak, start de wedstrijd.
Gelijk vanaf het begin is Flakkee duidelijk de sterkste en dat resulteert in vele kansen en doelpunten!! Nick opent de score met een doelpunt uit een hoekschop 1-0. Arthur en Justin P zetten de geel blauwen op een 3-0 voorsprong. Nick en Justin P zorgen na goed samenspel op het middenveld. Daan wordt na een aantal goede reddingen toch nog gepasseerd door de aanval van DJS. Roan maakt vlak voor rust de 6-1 na een paar flitsende bewegingen.
De tweede helft staat Arthur in het doel en mag Daan voetballen deze laat gelijk zien wat de ploeg van plan is (doorgaan zoals in de eerste helft) en maakt de 7-1. DJS geeft dan een beetje de moed op en Flakkee kan lekker samenspelen dmv leuke en goede combinaties van Sofie, Kenzi en Mohammad komt Flakkee op een 8-1 door Justin p Nick en Mohammed scoren de 9 en de 10-1 binnen. Brain zorgt ervoor dat de verdediging scherp blijft en DJS niet meer tot scoren komt. Nick heeft de smaak te pakken en knalt nog twee keer tegen het netje 12-1. Dan krijgt de goed spelende Justin M de kans op de 13 -1 en na twee kansen is het dan ook raak!! Eindstand 13-1 en dik verdiende overwinning!!
Sterk gespeeld mannen en dame! Inzet en samenspel brengt veel plezier!!